hur du söker en Texas registreringsskylt eller VIN-nummer

hur du söker en Texas registreringsskylt eller VIN-nummer

Så du vill ta reda på vem som håller parkering i ditt utrymme, eller ta reda på vem som äger bilen som håller lurar runt ditt hus? Du lyckades krafsa ner antalet registreringsskylten, nu då? Om ett brott har begåtts kan polisen köra plattan för dig. Om inte, måste du få lite mer kreativa. Denna artikel kommer att i detalj redogöra för olika metoder du kan använda för att ta reda förarens namn, adress och till och med kvarstad innehavare med bara registreringsnumret

Du behöver:.
Computer (eventuellt)
. Pengar.


1.
Din första allén skulle vara att gå till DMV och begära registreringsskylten information. Du måste dock ge dem en anledning att du är begärt information och enligt normerna i DPAA det måste vara legitima. Orsaker ett straffrättsligt eller civilrättsligt förfarande domstol, om du är en licensierad privatdetektiv eller försäkringsbolag. Det är upp till DMV gottfinnande att ge information till dig och de får eller inte får anse din anledning legitima. Avgiften är $ 3. 30 för bara registreringsskylten info, fler om du vill titel information eller en bestyrkt kopia.
2.
Din nästa alternativ är att anlita en licensierad privatdetektiv. Du kan hitta många listor i din lokala telefonkatalogen eller på nätet. En licensierad P. I. kommer att få den legitimitet som behövs för att få resultat från DMV. Men du kommer att få betala för kostnaderna för information och sin tid. Var beredd att spendera mellan $ 150 till $ 300 till få din information på detta sätt. Dyrt, men bestämda resultat.
3.
Så du slog ut på DMV, eller inte vill besväret att gå där nere, och en privatdetektiv är vägen ut ur din prisklass? Oroa dig inte du fortfarande har några alternativ kvar. Gör en Google-sökning på Texas License Plate Sök och du kommer att få miljontals resultat. Nu måste du försöka och inte blir lurad. De flesta av dessa domännamn ägs av Net Detective och de kommer att debitera dig en löjlig avgift och bara sluta sälja dig programvaran. Andra webbplatser vill att du ska betala en månadsavgift för att registrera dig för deras tjänst. Men du vill bara söka på en tallrik nummer! Det finns några legitima webbplatser, även om deras priser varierar kraftigt. texaslicenseplatesearch. net är en legitim webbplats. De debitera $ 8,00 per sökning, men resultaten tar 3 veckor. govdmvrecords. com är en annan söksida, kostar det $ 29,95 för 5 år att få tillgång till deras databas. En annan webbplats är 999licenseplatesearch. com som webbadressen säger avgifter det $ 9. 99 för varje sökning och resultaten visas inom 24 timmar. Denna webbplats tillåter även sökningar genom att VIN-nummer.
4.
Så om du inte har en kompis som är poliser, och du har en personlig snarare än yrkesmässiga eller straffrättsliga skäl för din forskning din bästa insats är Internet.

tips och varningar


 • Det finns inget sådant som en fri licens plattan sökning. De kommer att stjäla information eller hänvisa dig till en webbplats som tar betalt. Att göra denna typ av forskning alltid kostar pengar, oavsett vem som gör det åt dig.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör utan en olycka
  hur man kör säkert i trafiken med stora lastbilar
  hur du skyddar dig från bilkapning
  Hur matchar poliser upp hjulspår?
  hur man kör manuell växel
  hur man kan stoppa din bil om du har fel på bromsarna
  säkerhetstips under körning
  hur man parkera en bil på gatan
  fordonssäkerhet information
  Varför är en stoppskylt röd?