hur du lägger vikt på ett lastbilsflak för dragning

hur du lägger vikt på ett lastbilsflak för dragning

Enligt The Economist, "amerikaner gillar sina lastbilar. " (Se referenser 1) pick-up truck är en vanlig syn över vägar och stigar att kors och tvärs över USA när det gäller säkerhet, det finns för-och nackdelar med att köra lastbil. På grund av sin höjd, pris de oftast bättre i kollisioner med bilar. Men pick-up truck tar längre tid att sluta på grund av sin storlek och bygga. När det gäller att köra tvåhjulsdrivna uppgång i vintervädret, pilflykten kan vara ett problem

Du behöver:.
Sandsäckar.


1.
Placera några sandsäckar i sängen direkt över bakaxeln av pick-up truck. (Se referenser 2). Observera att om vikten är felaktigt placerad bakom axeln, kommer det att lätta den fronten och göra dragning värre i stället för bättre.
2.
Ta lastbil för en provkörning. Var uppmärksam på hur trucken hanterar och besluta om detta nu har tillräcklig tyngd i sängen för anständigt dragkraft.
3.
Lägg till fler sandsäckar på flaket vid behov. Konsultera lastbilens bruksanvisningen ta reda på hur mycket vikt du kan använda utan att påverka hur den hanterar på vägen. En förbättring av dragkraft bör påpekas långt innan du når den standard tillåtna vikten.

Tips och varningar


 • Använda sandsäckar är det säkraste sättet att lägga vikt till en flaket för framdrivning. Cement block, till exempel, kan bli flygande faror i händelse av en kollision. De kan också skada botten av pick-up.


 • Relaterade artiklar


  snökedjor vs kablar
  hur man inte få Road Rage
  Hur kontrollerar jag om min licens i delstaten Florida?
  motor körtips
  hur man skal ut i bilen
  30 säker körning tips
  hur man handskas med en stängd huvudskada från en bilolycka
  hur man kör en bil med en platt släpvagn
  snöröjning tekniker för små lastbilar
  ordentliga förfaranden för lastning Utility Trailers