hur ta reda på om jag har några biljetter

hur ta reda på om jag har några biljetter

Få en trafik-eller parkeringsbiljett är inte roligt. Det innebär att ådra sig en avgift för brottet och ett eventuellt försäkring räntehöjning. Om du försummar att betala avgiften, kan du ha ett tillstånd som givits för ditt gripande. Om du tror att du kan ha haft viss trafik eller parkeringsböter som du inte tar hand om, kommer du vill kontrollera med Vägverket eller

Du behöver:. .
Körkort
Lokala DMV.
Telefon.
Dator.
Kreditkort.
Socialförsäkringsnummer.


1.
Fråga officer lämnar du ett papper vid tidpunkten för brottet, om han ger dig en varning eller en biljett. Detta kan ibland vara förvirrande. Du kanske trodde att du fick en varning trots att du fick en biljett. Du kan också läsa över papperet försiktigt för att identifiera den som biljett.
2.
Besök din lokala DMV kontor. Hand expediten ditt körkort och be dem att se om du har några biljetter. Den information som kommer att finnas tillgänglig till expediten med stroke för några nycklar.
3.
Ring din lokala DMV om du inte vill köra dit. Du kan recitera ditt körkort nummer till expediten över telefon. Se till att du är den som gör anropet. DMV kan inte diskutera din kontoinformation med dina vänner eller familjemedlemmar.
4.
Begär en förare historia abstrakt. Detta kan göras online från din statens motorfordon kommissionens webbplats. Var medveten om att du kommer att behöva ett kreditkort, eftersom denna tjänst tar ut en avgift. Avgiften är normalt ca $ 15, men kan variera från stat till stat. Du behöver också ange ditt personnummer. När du är klar, kommer du att få en kopia av din drivrutin historia. Detta kommer att lista några utestående biljetter.
5.
Begär din färdregistreringen från den inofficiella DMV webbplats (www. dmv. org). Denna webbplats avgifter lite mer än att få de poster direkt från motorfordon kommissionen. Avgiften är här $ 29,95. Återigen, behöver du ett kreditkort, ditt körkort antal, och fakturering namn och adress.

Tips och varningar


 • Försök att betala din biljett dagen efter du får den. Detta kommer att eliminera alla missförstånd senare.
 • Om du går till din lokala DMV och du har en arresteringsorder för underlåtenhet att betala din biljett, kommer de att arrestera dig på plats.


 • Relaterade artiklar


  Hur förnyar jag ett handikapp tillstånd i Georgien?
  hur du: hantera en bilolycka (eller Fender Bender)
  hur man biljett byst: förklarar för oss vanliga myter med anknytning till trafik biljetter
  fordonsparkprogrammet checklistan för säkerheten
  Vilka är fördelarna av slirskydd?
  rättsmedel för trötthet
  gemensamma trafikskyltar
  hur man kör en manuell Nissan 300ZX twin turbo
  Varför är en stoppskylt röd?
  hur man kan undvika att bli fast för fortkörning