tips & tricks för parkering av en bil

tips & tricks för parkering av en bil

Parkering innebär att vara i närheten av andra fordon, att välja den säkrare, mest exakta manövrar hjälper dig få en stressfri, buckla upplevelse. Ibland är det utrymme alldeles för smal. Om den öppna parkeringen inte verkar tillräckligt brett, besluta att gå vidare i stället för att riskera en run-in. Oavsett om du ständigt ställa om eller ge upp efter första försöket, finns det några enkla knep du kan minnas att öka noggrannheten och konfidensnivån varje gång du parkera en bil

Du behöver:.
Tillgång till polisen som svarade på olycka.
Kontant eller med check i de fall det är en avgift för behandlingen av rapporterna.

Utvärdera Space

Om en bil i ett angränsande utrymme är parkerad över linjen, leta efter en annan plats. Välja smart parkeringsplatser bär många fördelar. Du slipper ökar risken för misstag denting din bil eller bilen bredvid dig. Undvik också att du ökar risken för att bilarna bredvid dig kan repa eller buckla bilen medan. Om du har möjlighet, välj en plats med en ledig plats bredvid den så att du kan parkera med lätthet. Undvik utrymmen där din bil kan vara mer utsatta för passerande trafik.

Perpendicular parkering

Perpendicular parkering verkar enklare än fickparkering, men om den ursprungliga posten behöver justeras, kan hela försöket blir frustrerande. Det är inte alltid kräver ett större tur. Istället för att sträva efter den öppna platsen, sikta i hörnet av din bil som kommer ut på den öppna platsen först mot mitten stötfångaren på bilen på andra sidan. När du nära intilliggande bil, stoppa och vända så att ditt fordon är anpassat för en mer noggrann posten och sedan dra in i utrymmet.

fickparkering

fickparkering kan vara en mycket svår parkeringsmanöver för förare. Även om många parallella platser nära varandra, behöver du verkligen två till tre meter på båda sidor för att framgångsrikt och exakt fickparkera. Innan vi går in position, uppskatta tillräckligt utrymme för ditt fordon genom att dra parallell till det avsedda utrymmet. Med ryggen stötfångare bara förbi den bakre bilens front, bör du se ner på hela stötfångaren framför dig. Snabbt kunna identifiera om det finns några gatuskyltar, brevlådor eller andra hinder du normalt inte skulle se i ditt speglar. Justera din backspeglar ner för att ge en bild av trottoarkanten. Om du har en passagerare villig att komma ut och mäta din distans, be honom att göra det. Se alltid till att det inte finns någon mötande trafik innan du vända. Inom ca en fot av trottoaren, stopp, vänd din hjul utanför centrum, något bakåt mot vänster, och fortsätter att vända tills du är nära till bilen bakom dig eller din kontakt med däcket trottoarkanten. För att undvika att slå bak bilen, använd återspegling av din bromsljus att bedöma hur nära du kan vara att fordonet i stället bakom dig. När du kan bara se en liten, ljus reflektion av dina bromsljus, sluta. Vrid ratten tillbaka till centrum, dra fram, och sväng till höger tills du är parallellt med trottoaren. Över-styrning gör att bilen att svänga ut från platsen igen, och detta kräver mer anpassningar än nödvändigt.


Relaterade artiklar


hur man ansöker om en motor transportör antal
hur man lär sig säker körning tips
cobra säkerhetsfrågor
hur du lär din son eller dotter att köra säkert
Hur man kan driva starta en bil (med manuell växellåda / stick shift)
denver skoter lagar
hur man kör säkert i regnet
hur man får igenom en lång bilresa
hur man kan kontrollera status för en Tennessee körkort
de bästa sätten att förbättra gas körsträcka