hur man skriver ut bil magneter

hur man skriver ut bil magneter

Säkert har du hört talas om kylskåpsmagneter i köket, men nu finns också bil magneter för utsidan av din bil. Dessa används ofta som billig reklam för ett företag. Även en individ kan främja sig själv eller en av hans orsaker att använda dessa magneter. Man kan placeras på varje dörr. Du kan skapa din egen magnet kund bil med hjälp av ett tryckeri som erbjuder dessa produkter

Du behöver:.
Biltjänsterna magnet utskrift
. Photoshop eller bildredigeringsprogram (såvida tryckeriet erbjuder online-program).


1.
hitta en bil service magnet utskrift. Om möjligt välj en som gör att du kan designa din magnet med hjälp av programvara online, såsom vistaprint. com.
2.
Besluta om storleken för din magnet. Storlek varierar vanligen från storleken av en vanlig 8,5-tums med 11-tums papper till cirka 12 av 18 inches.
3.
Välj en bakgrundsfärg för magneten. Ljusa eller vita bakgrunder är bäst för synlighet på din bil, särskilt eftersom det kommer att vara i rörelse ibland. Om din bil magnet tryckeriet erbjuder mallar, välj en som stämmer överens med ditt företag typ eller tema, till exempel en blommig mall för en makeup säljare.
4.
Lägg till text ovanpå den bakgrunden som kontrasterar väl mot den valda bakgrunden. Sans serif-teckensnitt (utan accenter på tips för varje bokstav) är idealiska för läsning. Håll det kort och enkelt-bara en snabb säger ("Vi säljer CD-skivor") eller ditt företags namn är tillräcklig. Inkludera ett telefonnummer och hemsida i stora, tydliga bokstäver (större än företagets namn eller säga) så att förbipasserande på gatan eller i sina bilar kan ta ner din information och kontaktar dig senare.
5.

Lägg till en bild eller två till din bil magnet, men inte tränger duken eftersom du kan negativt påverka en förbipasserande förmåga att läsa och förstå skylten. Lämna så mycket vitt utrymme på din magnet som möjligt. Göra bilderna små och placera dem till vänster, höger eller längst ned på magneten.
6.
Granska din design för att säkerställa att det är för att passa innan du skickar din beställning till skrivare. Bestäm hur många magneter du behöver. En för varje sida av bilen kommer att räcka.
7.
Skicka in din design bil magnet till skrivaren. Räkna med att betala ca $ 5 till $ 10 för varje anpassad magnet. Tillåt upp till två veckor för produktion.


Relaterade artiklar


internationella körkort regler
Säkerhetstips för vinterkörning
var du hittar din DMV rapport förare rekord
hur man kan förebygga distraktioner under körning
hur man kör en bil med en blåst topplockspackning
manuell växellåda körtips
hur man kan kontrollera status för en Tennessee körkort
hur döva lära sig att köra
hur man kör defensivt under semestern
hur man kan sitta under körning