hur många steg att parkera en bil?

hur många steg att parkera en bil?

Hur många steg tar det att parkera en bil? Erfarna förare kan inte ens tänka på processen som de glida in ett tillgängligt utrymme. För nybörjare förare eller personer med liten erfarenhet parkering i gaturum, med vetskap om dessa steg kommer att göra det enklare att parkera. Det bästa steget av alla när du lär dig park är att öva. Du kommer också att vara sakkunnigt S böjda bakåt till en gata sida parallell parkeringsplats på nolltid. Läs på i fem steg till grundläggande parkering och sju steg till fickparkering

Du behöver:
betalkort.
Check.
Cash.

Allmänt Parkering i en vinkel eller vinkelrätt mot Spot

Grunderna för parkering kan med slutförts i fem enkla steg. Först, lär känna ditt fordon. Kör ditt fordon. Bekanta dig med det. Vet var fram-och baksidan av ditt fordon är av både tittar ut genom fönstren och använda speglar. Du kommer också att bli bekant med hur hårt din bil eller lastbil kan ta en sväng. Detta hjälper dig när du förvandlas till en plats så att du vet hur mycket avslut utrymme du har.

Så, hitta en parkeringsplats. Scout en parkeringsplats du känner dig bekväm att dra in på. Var medveten om andra bilar i partiet försöker att backa ur sina fläckar. Signal att du kommer att göra en sväng när du hittar en parkeringsplats. Detta hjälper andra förare omkring dig vet vad du tänker göra, och hjälper till att undvika olyckor.

Se till att du är på väg att parkera i en rättslig parkeringsplats. Dra in vid parkeringen. Vrid på hjulet och dra bilen in i parkeringen. Kontrollera att du är ett säkert avstånd från bilar runt omkring dig. Bilen bör centreras i platsen. Avsluta manöver med hjulen rakt.

Fickparkering

Enligt The Unofficial DMV Guide, finns sju steg till lyckad fickparkering. Först hitta en parkeringsplats. Kontrollera att tillgängligt utrymme är ett par meter längre än bilen. För det andra, signal att du kommer att göra en sväng när du hittar en parkeringsplats. Låt några drivrutiner bakom dig passera.

Nästa drar upp bredvid bilen framför den öppna platsen. Lägg in backväxeln. Kontrollera dina speglar till att ingen är bakom dig. Se över din högra axel i det öppna utrymmet. Sedan tillbaka upp, vrid ratten åt höger och sakta börja säkerhetskopiera. Övervaka din omgivning som du backa upp så att du inte stöter i något. Om du stöter på trottoaren, helt enkelt dra fram några inches. Därefter vrid ratten åt vänster. Fortsätt säkerhetskopiering. När majoriteten av ditt fordon är i rymden, räta på hjul. Håll säkerhetskopiera tills du är inom ett par meter av bilen bakom dig. Slutligen uppnår den slutliga justeringen. Sätt bilen i enheten. Vrid ratten till höger. Dra långsamt framåt för att centrera och anpassa din bil i utrymmet.


Relaterade artiklar


hur man får igenom en lång bilresa
Var kan du rida en moped?
hur man undviker skrika när din tonåring lär sig att köra
hur man överlever en dödlig bil, suv, fordon, eller bilolycka
om vinterdäck
hur man får ett körkort i Kanada
racing tips
hur du skyddar dig från bilkapning
hur man fyller i delstaten Washington rapport trafik kollision
hur man gör nycklar ersättningsbil