hur man kan kontrollera om citron bilar

hur man kan kontrollera om citron bilar

En citrongul hänvisar till en bil som har mekaniska problem nästan genast eller inte beror på vanliga slitage eller tår, olyckor eller något annat av din gör. Även om de flesta nya bilar fungerar bra just utanför partiet Vissa bilar är sura från början. Därav namnet citron. Lyckligtvis många stater har lagar som skyddar bilägare om man skulle råka köpa en citron omedvetet. Detta hur-till guide hjälper dig avgöra citron lagar i ditt tillstånd och vidta lämpliga åtgärder

Du behöver:. .
Bil

Lär Lemon lagarna


1.
Besök en citron lag webbplats som Bil Lemon för information om nationella och statliga specifik citron lagar.
2.
Klicka på ditt hemland för mer detaljerad information om den nuvarande citron lagar. Inte varje stat ger samma rättigheter till citron innehavare. Till exempel visar Florida State rättspraxis att en biltillverkare måste reparera en citron gratis om de fel som strider mot garantin. Många andra stater har liknande grundläggande principer, men med variationer på bevisbördan och hur länge en konsument har att utfärda ett klagomål till tillverkaren.
3.
Besök en citron lag advokat om du tror att ditt tillverkaren bryter mot din statens citron lagar. Lemon Law Amerika har en fullständig databas med länkar till varje stats etablerade citron lag advokater.
4.
Dokumentera alla din bil missöden på vägen. För att du ska ha bästa fall behöver du en fullständig redogörelse för reparationer, service och samverkan med tillverkaren.
5.
Organisera dina dokument på ett tydligt sätt. Om en citron advokat fastställer att en tillverkare bröt din statens lagar citron, kommer en prydligt funhouse hjälp att berätta din historia.

tips och varningar


 • Kontrollera din statens citron lagar för att se om begagnade bilar omfattas. Vissa stater kommer att täcka vissa certifierade begagnade fordon, medan andra inte.
 • Inte varje bil med problem betraktas som en citron. Om problemen beror på dina körvanor eller till och med små Benders framskärm, du kanske inte starka skäl mot tillverkaren.


 • Relaterade artiklar


  av att bekämpa en fortkörning biljett
  hur du kan förbättra din bränsleekonomi / gas körsträcka
  hur du ansluter en släpvagn enkelt och exakt ensam
  hur du skyddar dig på vägen
  hur man handhar en pinne skift
  bränsle sparare tips
  säkerhetstips under körning
  hur ska smart om parkeringsplats säkerhet
  hur man klarar provet DMV väg
  hur man skyddar din bil i en stad