hur de kan förmedla en förares testlicens öga

hur de kan förmedla en förares testlicens öga

För att få någon typ av körkort, måste du kunna bevisa att du kan se tillräckligt väl för att kör ett fordon, garantera din säkerhet och andras säkerhet som kör på väg. En förare test Examinationen består av en synundersökning, skriftlig tentamen och färdigheter tentamen. Du måste klara alla tre innan du får ett körkort. Om du behöver glasögon eller kontaktlinser i korrigerande syfte, du får använda dem under provet, men din licens kommer att ange denna begränsning på baksidan. State-by-statliga departementen motorfordon (DMVs) kan ha något olika krav, så det är viktigt att kontrollera synkrav med ditt lokala DMV kontor (se Resurser nedan: denna artikel är baserad på kraven för staten Kalifornien).

Du behöver:. .
korrigerande linser eller glasögon (om nödvändigt)


1
komma till din utnämning minst 10 minuter för tidigt att ge tid för pappersarbete måste slutföras. Var noga med att få alla dokument som krävs.
2.
Ställ frågor om du är osäker av någon politik eller förfaranden.
3.
Sätt på glasögon eller kontaktlinser om du behöver dem för att köra. Om du bär en låg recept du kanske vill ta bort dem innan testet så att du inte har en begränsad licens.
4.
Följ den anställdes instruktioner. DMV kommer att ge prov antingen genom att du läser ett diagram på en vägg i fjärran eller med maskiner som kallas Optec 1000-talet. Du kommer att testas på båda ögonen samtidigt och sedan varje öga ensam. Minsta synkrav är 20/40 på båda ögonen tillsammans, 20/40 på ena ögat och 20/70 i det andra ögat.
5.
Om du gått, kommer du att ta den skriftliga delen av tentamen. Om du inte, måste du ta en synskärpa test. För att bli godkänd måste du få en värdering av 20/200 i åtminstone ett öga.

Tips och varningar


 • Ta glasögon eller kontakt med din nuvarande recept till utnämningen.
 • Om du använder bifokala linser, se till att titta igenom avståndet delen av objektivet under testet.
 • Om du inte kan passera, kommer DMV ge dig en remiss till en optiker med pappersarbete som måste slutföras innan återta synundersökning.
 • Du kommer inte att tillåtas att ta den kompetens del av test om du inte klarar er vision test.
 • DMV kan lägga restriktioner på ditt körkort beroende på din vision brist. Ett ytterligare exempel är "körning i dagsljus. "
 • Personer med monovision kanske inte kan uppfylla minimikraven synkrav.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan vara säker i ett parkeringshus
  Hur får man en fast bilen ur snön
  hur man undviker trafiken i Los Angeles
  manuell växellåda tutorials
  hur man förblir säkert om din bil går sönder på motorvägen
  hur man beställa en kopia av din Texas färdregistreringen
  hur man håller ett säkert avstånd vid stopp
  hur man lär sig att köra standard växellåda
  hur man använder ett rött ljus bild blockerare
  hur man får ut av ett trångt