hur man kör i Rowland Heights, Kalifornien trafik

hur man kör i Rowland Heights, Kalifornien trafik

Rowland Heights är en liten stad 20 minuter öster om centrala Los Angeles i södra Kalifornien. Rowland Heights, Kalifornien är en smältdegel (snarare wok) av olika nationaliteter. Liksom resten av Amerika är denna stad full av smarta, trevliga och vackra människor i jakten på den amerikanska drömmen, men när det gäller trafik, den drömmen förvandlas till en mardröm. Det blir riktigt fult i det dagliga rusningstrafiken och mot helger. Att köra från ena änden av staden till en annan kan ta nästan en halvtimme när det är endast 5 minuter i trafikstockningar. . Utnyttja dessa steg för en säkrare pendla genom den här staden och andra städer i Kalifornien

Du behöver:.
Bil med krockkuddar
Positivt tänkande.
Trafikförsäkringsföreningen.
Drivrutiner Licens.
Common Sense.


1.
Förare ska alltid använda säkerhetsbälte. Säkerhetsbälten ser inte eller känner cool, men det ser ut och känns bättre än näsryggen träffa ratten. Plus polisen kunde ta dina pengar av er inte ha på dig säkerhetsbältet och eventuellt ta ditt körkort omedelbart om du inte ha på dig säkerhetsbältet för många gånger. De verkligen göra detta för bästa för din egen säkerhet, det är inte på grund av pengarna. De bryr sig.
2.
Kör defensivt, inte aggressivt rädda liv, tid och pengar, trots villkoren omkring dig och andras handlingar. Detta är den definition från National Safety Council's defensiv körning kurs. Defensiv körning bör praktiseras överallt.
3.
Know "rätten till Way" principer. I okontrollerad trafik, till exempel vid brutna trafikljus signal, konstaterar en bra förare de prioriterade regler beroende på lagstiftningen i den specifika platsen. I Rowland Heights, Kalifornien, när trafikljusen är ner, förarna tenderar att bli nervös eftersom en majoritet av förarna inte förstår "Rätt till väg" eller "Priority"-regler. Jag säger inte att alla förare i denna lilla stad är att inte veta höger från vänster, bara "majoriteten".
4.
Alltid har Bilförsäkringar. Bilförsäkringar kommer att spara när förarna i den här stan och resten av Kalifornien plötsligt slutar eftersom de tappade sin mobiltelefon, cigaretter, eller på grund av trafikstockningar, som vanligtvis slutar i en förare få bakre tidsbegränsning. Bilförsäkringar skattesatser bli hög när du får fler brott eller poäng beroende på din plats. Efter att ha Bilförsäkringar är fortfarande obligatorisk i Kalifornien och det är trygghet för dig när och om du får i en olycka om det är ditt fel eller inte. I Rowland Heights, Kalifornien, om din en anständig drivrutinen, den förmodligen brukar vara ditt fel på grund av "majoriteten".

Tips och varningar


 • Om du får i en olycka, alltid ta bilder på scenen som det är rätt efter olyckan, så om du kan parkera på den sida eller någonstans som inte hindrar trafikflödet. Så om det inte är ditt fel, du har bevis.
 • Kontrollera att alla skador redovisas på polisanmälan, så gärningsmännen auto försäkringsbolag inte ger dig en hård tid när jurister efterfrågan en lack och 20 tums fälgar krom.
 • inte ställa ut dina frustrationer i Road Rage. Det gör bara dina problem värre. Ödmjuk dig själv eftersom "majoriteten" av lokala förare i Rowland Heights, Kalifornien gör inte vet vad de gör fel. De vet inte ens hur man talar engelska.
 • På korsningar av Batson och Colima det finns fartkameror.
 • Polisen brukar lägga upp och träffas på gör-muttern butik på Nogales och Colima, så kliv av din mobiltelefon och sänka din radio.
 • Jellick och Colima är riskzoner på grund av Plaza var det "majoriteten" shop för sina livsmedelsbutiker och äta.
 • inte raka huvudet och köra billiga bilar i Rowland Heights, Kalifornien. Du kommer att få dras över och sökte om du gillar eller inte. Speciellt om din en parolee eller skyddstillsyn.


 • Relaterade artiklar


  hur man får en klass B-körkort i Kalifornien
  hur man beräknar resa miltal
  hur man kan stoppa en framrusande skenande bil - Toyota återkalla
  hur man blir en defensiv förare på vägen
  fem cykel säkerhetsbestämmelser
  hur man parkera en bil på första växeln eller neutral
  Vad kan hända om en exploderar bilbatteri?
  hur du spårar gas körsträcka
  hur man gör en snabb ekonomi bil
  kreativa sätt att spara gas