hur man hittar en parkeringsplats med eller utan högteknologiska bistånd

hur man hittar en parkeringsplats med eller utan högteknologiska bistånd

Studier ut av kollektivtrafik förespråkaren, Transportation Alternatives, visar att upp till 45% av trafiken på vissa New York City gator genereras av människor runt kvarteret letar efter en parkeringsplats. Problemet är inte fullt så kritisk i Guymon, Oklahoma, men om i en stor stad med parkering som en kronisk fråga eller i mer förortsområden där konkurrensen för parkering kan bli ond bland julshoppare, några tips kan störa balansen för parkering . framgång

Du behöver:
vakenhet.
Ögon och öron.
Passagerare (tillval).
Dator eller webbaktiverade telefon (tillval).


1.
Lågteknologisk
Var Hyper-alert med både ögon och öron. Noga titta för att se vem som kanske närmar sig sin bil för att ta bort det från vad kan snart vara din parkeringsplats. Rulla ner fönstret så att du kan lyssna efter ledtrådar av motorer startar, nycklar knivskarpa som de kommer ut ur en ficka, eller en nyckel klickern "piper" som dörrarna på distans olåsta. Medan ditt fönster rullas ner, tveka inte att fråga någon du se om de lämnar och i så fall var deras bil är parkerad.
2.
MER lågteknologisk
Om du har en passagerare, göra honom eller henne den utsedda "spotter" och parkeringsplats "reservationist". Om en parkeringsplats är fläckig alla avstånd från där bilen är för närvarande i spotting, har din "spotter" springa över till den plats och stå på plats för att "reservera" det tills du kan få din bil på plats. (Detta är inte en bra idé i områden med ett rykte om aggressivt beteende eller när andra förare är kända för att bära skjutvapen. )
3.
Högteknologi
Använd Parkering Carma (webbplats länken i Resources nedan). Denna unika service gör att du kan registrera ett gratis medlemskap, och sedan visa i realtid tillgång till off-gatan parkeringsplatser markeras på ett Google Map.
4.
Högteknologi på den flygplats
AboutAirportParking (webbplats länken i Resurser nedan) erbjuder information om över 100 flygplatser och 400 parkeringsplatser flygplats partier.
5.
PARKERING FAIRY
Vissa svär vid hennes , och en del svär på henne. Parkering Fairy anhängare hävdar att korrekt anpassning och bön till den här svårfångade spriten skördar rockstjärna parkering med en viss enhetlighet. Verkligen, vad har du att förlora?


Relaterade artiklar


säkerhetsfunktioner tidiga bilar
hur uppmuntra ett säkert tonåring körning
10 broms problem
hur man kör säkert med vilda förare
hur man får vänt bort under körning
vad är ett rörligt kränkning?
hur man installerar GPS-tracker
körteknik för att spara gas
bilvrak: Hur får man en bil fast
hur man flytta en handbok fordon