hur man gör säkerhetsbälten tillbaka

hur man gör säkerhetsbälten tillbaka

Säkerhetsbälten bidra till att hålla människor i deras säten för att förhindra skador från kraftiga verkningar till följd av plötsliga stopp och kraschar. Ibland kan remmen fångst bältet upprullningsdonet, hindrar den från upprullningskraften ordentligt. Det är lätt att släppa bältet när detta händer, så att bältet dras tillbaka i sin hållare

Du behöver:.
Säkerhetsbälteslås och bandets


1
Spärra bältet genom att trycka på avtryckaren på spännet.
2.
försiktigt ryck på dig säkerhetsbältet bandet om det inte automatiskt dras in. Detta bör vara tillräckligt för att den ska dras in. Om du bär bältet över knät, försiktigt ryck bältet antingen till vänster eller höger. Om bältet går från axeln till motsatt höft, försiktigt ryck bältet nedåt att dra tillbaka.
3.
Fortsätt rycka om din bandet fortfarande inte tillbaka. Efter flera bogserbåtar på bandet, om bandet fortfarande inte tillbaka, kan bältet enheten har ett tillverkningsfel. Besök din lokala Biltema. Om du upptäcker en felaktig bilbälte på ett flygplan, meddela ett flygbolag förtroendeman eller flygvärdinna.

tips och varningar


 • Många stater kräver att alla passagerare att använda säkerhetsbälte när de rider i bilar. Förarna biljett om de eller någon av deras passagerare är inte bucklig. Bilbälten krävs också för alla passagerare på flygplan vid start och landning.


 • Relaterade artiklar


  historia vindskydd
  hur man kör en manuell (pinne skift) bil
  ordentliga förfaranden för lastning Utility Trailers
  hur man lär sig att köra bil manuell växellåda smidigt
  faran med mopeder
  hur man boka tid för att förnya ett California State körkort
  gör en domare måste ge dig trafik skolan?
  hur man förebygger trötthet
  hur man installerar evenflo bilsäten
  Hur fort ska du köra när vägarna är isiga?