hur man förebygger motorväg hypnos

hur man förebygger motorväg hypnos

Din Introduktion text visas här
1.
Stretch dem fingrar! Flexibilitet är en av de viktigaste faktorerna i att spela gitarr. Är inflexibla kan inte bara hindra ditt spelande, kan det också leda till skada och smärta. Två eller tre gånger om dagen, ta din ena handens fingrar med den andra handen och dra försiktigt tillbaka mot armbågen för en tio räkna. Dra fram för samma tid och sedan från sida till sida. Gör en V-form med ditt pekfinger och långfinger och tryck isär dem med den andra handen eller en baseball. Upprepa med alla fingrarna inklusive din pinky.
2.
Har gummiboll kramar. Skaffa en racket boll och krama den upprepade gånger tills din hand är något öm. Gör detta flera gånger om dagen och varje dag.
3.
Arbetet med fingret oberoende. Lägg din hand platt på ett bord och försöka höja varje finger utan att flytta de andra fingrarna. Lyft ditt index, mitten, ring och Pinky så högt du kan. Arbeta upp din hastighet och fingrar förändras så snabbt som möjligt. Fokusera på din ring finger! Ju snabbare du kan gå, kommer snabbare händerna vara på gitarr!

Tips och varningar


 • din sträcker 3 gånger per dag


 • Relaterade artiklar


  hur man korrigera en överstyrning
  hur man skär slirskydd för att passa
  vad man ska göra efter en bilolycka
  Fakta om säkerhetsbälten
  hur man betalar en New Mexico fortkörning biljett online
  hur man installerar snökedjor på kommersiella lastbil
  hur man får din Florida Körkortsprogram licens
  hur kryssning med stil
  hur man förebygger trötthet
  historia av krockkuddar