hur man fickparkera en bil lätt

hur man fickparkera en bil lätt

Vill du lära dig att fickparkera en bil? Även fickparkering kan vara en utmaning, du vänjer sig med tillräckligt praxis. Vissa människor vägrar att ens fickparkera sina bilar och i stället leta efter parkeringsplatser som inte kräver fickparkering. Läs vidare för att upptäcka hur man kan fickparkera en bil
1.
Innan du fickparkera en bil, måste du bestämma om det finns tillräckligt med utrymme mellan två bilar. Om det ser ut som din bil får plats, signal höger eller vänster (beroende på var det är du fickparkering) och stanna bilen bredvid bilen framför där du planerar att parkera. Slå inte din bil tyvärr. Kontrollera den bakre änden av bilen är, även med den främre änden av parkeringsplatsen.
2.
Utan att röra, vänd din ratten hela vägen runt mot riktning bromsa För att fickparkera en bil. Sätt din bil i omvänd och sakta tillbaka upp i parkeringsplats och låter bilen räta ut när det går tillbaka. Stoppa säkerhetskopieringen när bakhjulet nästan vidrör trottoarkanten. Du är halvvägs till fickparkering.
3.
För att slutföra processen och fickparkera en bil, kör fram lite, se till att inte träffa parkerade bilen framför av dig. Nu, tillbaka upp din bil en gång tills bilen är rak i mitten av två bilar. Känn dig fri att köra fram och tillbaka fram till bilen är ännu.

Tips och varningar


 • Det kan vara svårt i början att fickparkera en bil, men du "LL få kläm på det med tillräckligt med praxis.


 • Relaterade artiklar


  bilvrak: Hur får man en bil fast
  sätt att minska bilolyckor
  hur du skyddar dig från bilkapning
  EPA gas spara tips
  hur man kan sitta under körning
  vad krävs för att få en förares tillstånd?
  hur man lär sig säker körning tips
  barn säkerhetsbältet lagar
  vad man ska göra för att få en återförsäljare licens?
  hur man ger rätt råd trafikolycka till familj och vänner