hur man använder GPS-tracking för att återfinna stulna autos

hur man använder GPS-tracking för att återfinna stulna autos

Det finns två grundläggande typer av biltjuvarna. Först är de som letar efter ett visst märke och modell av fordon som ger dem mest pengar. Dessa tjuvar bryta sig in i fordonet och stjäla den av hot-ledningar tändningen. Då de kör det till en Chop Shop och dela upp det i delar som säljs på den svarta marknaden.

Andra typer av biltjuvarna är opportunister. De kryssning parkeringsplatser söker nycklar kvar i tändningar, tomgång bilar kvar utanför en butik medan ägaren går in för en snabb "plocka upp" av något de behöver, eller personlig egendom eller varor som är kvar i vanlig mening som gör det värt arbetet med att bryta sig in och stjäl. Fordon som är stulna på detta sätt användas antingen i genomförandet av annan brottslighet som inbrott, eller som används av glädje ridning och sedan är övergivna sedan efter att de fråntas sin värdesaker.

GPS spårningsverktyg kan hjälpa dig att återställa stulna autos på dessa sätt:

Du behöver:.
mönster spårvidd
U.
S.
 öre.


1.
Ger Läge Om din bil blir stulen och den har en GPS-enhet kan du lokalisera fordonet genom att spåra signalen som avges från enhet. Detta är effektivt att inom några meter från den faktiska platsen, så du kan vara säker på att när polisen anländer, kommer de att hitta din bil.
2.
Inaktiverar Vehicle Vissa GPS system har en inbyggd funktion som inaktiverar tändningen på fordonet, även när den rör sig. Detta stannar motorn helt och fordonet kan sedan fångas upp av polisen.
3.
Tillåter spårning i realtid Skulle du behöva spårning av din bil eftersom den traverserar gator och vägar, kan du uppnå detta med GPS-tracking. Med rätt enhet, kan en minut uppdateringar på din datorskärm ge färdriktning och hastighet.
4.
Skaffa ett GPS-utrustning GPS enheter är mer prisvärt än någonsin och dessa enheter kan hjälpa dig att din bil blir stulen genom att ge exakta position uppgifter till polismyndigheter. Även många försäkringsbolag är villiga att lägre premier när GPS-enheter sätts in i de bilar som de försäkrar.

Tips och varningar


 • Jag föreslår att du kontaktar Rocky Mountain Tracking (www. rmtracking. com) för ett komplett utbud av GPS-utrustning.


 • Relaterade artiklar


  hur man kör ett fordon växelspak
  hur man styr en glidande bil
  hur man kan förhindra din egen Road Rage
  säkraste subcompact bilar
  hur man åker motorcykel eller skoter på vintern
  hur du tar bort oljefläckar från betong och cement
  hur ofta skall däcken vridas?
  gör aaa hjälp med alkoholproblem?
  Bilsäkerhet tips
  hur man reagerar på toyota minns