auto säkerhetsbestämmelser

auto säkerhetsbestämmelser

Varje dag miljontals människor sätta sig bakom ratten på en bil. Medan de flesta förare att följa reglerna i vägen och vet hur de skall använda sina fordon, följer inte alla regler för säker körning. Dessa regler omfattar allt från enkla förnuftiga beslut att mer komplicerade uppgifter som gör olyckor mindre sannolikt

Du behöver:.
Mönster spårvidd
. U.
S.
 öre.

Säkerhetsutrustning

Under årtionden US Department of Transportation har mandat vad säkerhetsutrustning måste göras standard i alla nya bilar. Säkerhetsbälten blev obligatorisk på 1960-talet, med krockkuddar gå listan över obligatorisk utrustning på 1990-talet. Andra krav är stötabsorberande stötfångare, deformationszoner för att skydda förare och passagerare, och säkerhetsglas som motstår splittras. Dessa säkerhetsbestämmelser innebär en utmaning för biltillverkare som vill börja sälja en befintlig modell på den amerikanska marknaden, som amerikanska säkerhetsstandarden är strängare än de i de flesta andra delar av världen.

Inspektioner

I vissa stater årliga säkerhetsinspektioner krävs innan en Fordonets registrering kan förnyas och det kan vara rättsligt köras på allmän väg. Säkerhetsutrustning såsom lampor, bromsar, däck och även horn inspekteras för att säkerställa att fordonet inte utgör en fara för andra bilister. I stater där inspektionerna inte är tvingande, är förarna fortfarande krävs för att upprätthålla fordonens säkerhetsutrustning och kan bötfällas för att inte göra det.

Seat Belts

Även bilbälten blev nödvändig utrustning i bilar på 1960-talet, användning krävdes inte förrän på 1980-talet. New York var den första staten att införa ett obligatoriskt bilbältesanvändning, och andra stater följde efter under 1980-talet och början av 90-talet. Idag finns endast New Hampshire inte har ett obligatoriskt bilbälte lag. Regler om bilbältesanvändning varierar från land till land, både när det gäller vid vilken ålder en passagerare måste använda bilbälte, och vad sittplatser inne i bilen ingår (ofta framsätet användaren ska använda bilbälte, medan baksätespassagerare får inte åläggas att bära en).

Safe Driving

Oavsett hur säker bilen, måste trafikreglerna följas för att köra var en riktigt säker upplevelse. Håll dig till stoppskyltar, hastighetsbegränsningar och andra utsända tecken är bara början av reglerna för säker körning. Föraren måste också veta hur man beter sig under speciella omständigheter, t. ex. i en skola zon, nära en järnvägsövergång, eller i ett arbete zon. I alla tre fallen kan lägre hastigheter behövas oavsett om de är stationerade. Att följa anvisningarna för nödsituationer personal och trafik krävs också, även när deras instruktioner konflikt med annan trafik lagar.

Defensiv bilkörning

För ansvarig förare som vill ytterligare minska sannolikheten för en olycka, reglerna för defensiva körning kan bidrar till att förhindra vissa risker. Saker som att upprätthålla en säker följande avstånd och öka avståndet som nattetid kör bil eller extrema väderförhållanden kan hjälpa till att undervisa säker körvanor och skydda mot farorna med andra förare.


Relaterade artiklar


hur man gör dig själv en säker förare
hur man kan spara bensin med säkra och artig hypermiling tekniker
defensiv körning tips
hur man kan förebygga bilolyckor
krav på de studerande tillstånd i Virginia
hur man får ett körkort i Dubai
hur man kan implementera en bil krockkudde
Hur får man en återförsäljare licens i Indiana
bilvrak: Hur får man en bil fast
hur man: berätta - farfar / farmor - sin körning dagar är över