vägskylt information

vägskylt information

På de flesta vägar, såväl lokala gator eller större vägar, vägskyltar är en vanlig syn. Med så mycket information som visas, är det lätt för vägmärken för att smälta in i landskapet, dock kan olika typer av skyltar ger viktig information om din position, destination eller trafikreglerna

Du behöver:.
Mobiltelefon w /kamera.
Skrivpapper eller pad.
Penna.

hastighetsgränser

Några av de vanligaste och mest uppenbara vägskyltar utse en hastighetsgräns. De flesta stater har en högsta hastighetsgräns som följs när ingen hastighetsgräns symtom, men de flesta vägar innehåller hastighetsbegränsning skyltar med jämna mellanrum. Motorväg hastighetsbegränsning tecken kan inkludera begränsningar för lastbilar, för mörkerkörning eller ens en lägsta tillåtna hastighet. Särskilda hastighetsbegränsning tecken får också placeras i närheten av skolor eller crosswalks där de skall följas enbart när barn eller fotgängare är närvarande.

Trafikskyltar

En annan klass av vägmärken är de som används för att kontrollera förflyttning av trafiken. Dessa inkluderar Yield, gå inte in eller envägs-och stoppskyltar. Dessa tecken kan identifieras med valfritt antal egenskaper, inklusive deras form, färg och text tryckt på dem. Även om innebörden av vissa tecken varierar från land till land, de grundläggande kännetecknen har universell betydelse och är en viktig del av alla grundläggande förarutbildning läroplanen.

Särskilda tecken Använd

Det finns otaliga särskilda vägmärken som kan användas i ovanliga situationer eller att ändra reglerna av vägen tillfälligt. Bygg zoner, till exempel, är ofta betecknas med särskilda orange skyltar som rekommenderar förare att vara försiktiga eller minska hastigheten. Andra tecken monteras på fordon som själva kan råda förare att inte följa för nära eller att passera med försiktighet. Dessa inkluderar Stora Fyll tecken och trianglar orange att utse långsamtgående fordon.

Destination Skyltar

De flesta korsningar funktion gatuskyltar att ange namnet på alla tvärgatorna och ibland annan information, t. ex. riktning eller antalet byggnad på en viss block. Denna information kan vara användbar för att hitta en adress eller efter skriftlig riktningar. Motorväg destination tecken kan lista kommande utgångar eller trafikplatser, avståndet till vissa städer eller intressanta platser såsom kommande mat, husrum, bränsle eller historiska platser. Motorväg mil markörer är också användbara för att fastställa en mer specifik plats i händelse det blir nödvändigt att kontakta räddningstjänsten.

Parkering Skyltar

En sista grupp av vägmärken är de som utser parkering restriktioner. Dessa tecken varierar från stad till stad eller ens i stadsdelar av en enda stad. Parkering tecken kan utse en särskild tidsgräns, t. ex. två timmars parkering. Parkering kan också tillåtas under vissa tider på dagen, vilket kan variera mellan olika dagar i veckan. Noggrant läsa alla parkering skyltar, speciellt i ett okänt område, är det viktigt att undvika att bli biljetten eller bogseras.


Relaterade artiklar


de bästa sätten att förbättra gas körsträcka
hur de kan förmedla dina studerande tillstånd DMV test
hur man undviker trafik poäng på din körning poster
hur man gör en sats Vägassistanskåren för ditt fordon
om den första bilolycka
hur man får ut av ett trångt
förarutbildning tips
hur man folie bil tjuvar
Användning av parkeringsbroms
historia dockor krocktest