hur man undervisar en ny tonåring föraren att köra

hur man undervisar en ny tonåring föraren att köra

Om du närmar dig den tiden i livet när man står inför utsikten att lära din tonåring att köra, står du inför en svår uppgift. Du måste börja förbereda tidigt, mycket tidigt! Dessa steg kommer att vara användbart i undervisningen din tonåring att köra säkert:
? Förstå problemet
? Modell din körbeteende
? Få lite repetitionsutbildning
? Börja träna dem tidigt
? Använd den kontinuerliga kommentaren metoden.
? Håll dig lugn

Du behöver:
Förstå de drivande lagar i din stat.
Förstå hur man använder Kommentar Driving.
Om det behövs, ta en repetitionskurs.


1.
Förstå problemet

USA har utrymme för att förbättra så långt som tonåring föraren utbildningsprogram berörs. Till skillnad från Kanada och Västeuropa, kan USA tonåringar börja lära sig att köra tidigare och i många stater, anses de fullt kvalificerade att köra vid 16 års ålder. Däremot kan kanadensarna lära sig att inte köra förrän de är 16, och de måste passera två vägar undersökningar av en 12-månadersperiod innan han blev fullt licensierade vid 20 års ålder. Tyska börjar lära sig att köra i 18 och spendera upp till $ 2,500 på professionella körlektioner, studiematerial och tester för att få sina licenser.

I USA finns barn normalt lära sig att köra av sina föräldrar, och eftersom dessa föräldrar är sällan professionella trafiklärare, kan de passera omedvetet dåliga körvanor på att deras tonåring. Detta kan bidra till problem för tonåringarna under den farligaste perioden för förare-under de första åren av körning. Faran kan då komma från deras direkta struntar att köra lagar, men brist på lämplig utbildning och deras oförmåga att reagera rätt när de stöter på körsituationer de har aldrig mött förut kan förvärra problemet.
2.
Model din körbeteende

Föräldrar måste ta en bra, hård titt på sin egen körning beteenden så att de kan modell goda vanor för sina tonåringar. Fråga dig själv:

? Kommer du att ett fullt stopp vid stoppskyltar, eller har du "rulla genom" dem?
? Har du alltid följa hastighetsgränserna, eller vill du ofta reser från 10 till 15 mph över hastighetsgränsen?
? Vill du stanna vid gult trafikljus när det är möjligt, eller vill du gasa när ljuset blir gult?

Om du har några dåliga körvanor, är det viktigt att inse att du av misstag har undervisat dem till ditt barn eftersom han eller hon var liten. Ditt första steg i att undervisa din tonåring att köra är att modellera ditt beteende efter det beteende du vill att de ska anta när de kör. Detta bör starta ett par år tidigare, om möjligt, och du bör låta ditt barn vet att du avsiktligt ändrar ditt beteende och varför. Tonåringar har ingen tolerans för hyckleri och säger åt dem att "Gör som jag säger, inte som jag gör. " Kommer att skapa konflikter.
3.
Få lite repetitionsutbildning

Från ditt perspektiv, kan din körning beteenden inte så farligt, men om du tar en ordentlig titt på körning lagar, kanske du upptäcker att du är förmodligen att modellera fel beteende för ditt barn. Det kanske inte är en dålig idé för dig och din make att frivilligt ta en klass förarutbildning som en repetitionskurs. Under klassen, var inte rädd för att diskutera din körning beteenden med instruktören. Du bör också börja studera din statens handbok förarutbildning. Trafikreglerna förändras med åren. Alla behöver fortbildning från tid till
4
Använd den kontinuerliga kommentaren metod

När barnet reser sig bakom. . hjul, bör du ha dem starta en kontinuerlig kommentar till vad de ser och vad de behöver göra. Till exempel:

? "Jag ser en lägre hastighet tecken framåt, jag behöver se för de nya hastighetsgränserna och vara beredd att bromsa. "
? "Det är en konstruktion zon framåt. Jag måste förbereda sig för att långsamt och titta efter konflikter med andra fordon, anläggningsmaskiner och arbetstagare. "
? "Det förare drar sig ur parkeringen framför oss. Jag måste vara förberedd om han inte ser mig och drar ut framför mig. "
? "Det finns barn på cyklar framåt. De kan vara oförutsägbar, jag måste sakta och ge dem en bred marginal. "

Denna kommentar skall vara kontinuerligt medan de lär sig att köra. Naturligtvis, när de börjar köra på egen hand, kommer det att sluta, men konceptet kommer att vara djupt rotat i dem. Detta är en vana du ska börja innan du börjar lära dem så att du kan modellera det för dem.

Tips och varningar


 • När den nya drivrutinen har några månader av körupplevelsen, börjar ta ut dem i svårare körsituationer (såsom regn, snö, under rusningstid, och på motorvägar). De måste uppleva dessa situationer medan du är där för att vägleda dem.


 • Relaterade artiklar


  hur man får bilen redo för vintern
  fordonssäkerhet information
  hur man undervisar en ny tonåring föraren att köra
  defensiv körning information
  fordonssäkerhet förfaranden
  främsta orsakerna till motorcykelolyckor
  hur att förnya körkort online i Texas
  terrängkörning ridning Tips
  TomTom GPS information
  hur du kontrollerar din körförmåga