hur man kan stoppa på skolbussen

hur man kan stoppa på skolbussen

Det är 6:45 på morgonen. I mötande körfält du ser en skolbuss med sin orangefärgade lampor aktiveras. Din tänka "jag kan göra det?" Du påskynda att passera. Allison är upphetsad eftersom hennes klass åker på studiebesök till en pumpa gård. Hon är inte att tänka på regeln för busshållplatsen, vänta på rött ljus före korsningen. Hon dart över vägen precis när du närmar dig bussen. ? Behöver jag förklara ytterligare

Du behöver:.
Bil
Bus.
Grundläggande körskicklighet.


1.
som en skola Busschaufför ingenting är ryggraden skrämmande än att ha en bil ignorera din stoppskylt under lastning eller lossning barn. Du ser ljust gul lampor blinkar framåt. När slutar du? Var slutar du? Jag ska förklara några grundläggande tips som hjälper besvara dessa frågor.
2.
När stannar ni? Uppenbarligen för rött ljus. Men hur länge mellan gula och röda? Beroende på trafiken en busschaufför kommer att aktivera orangefärgade lampor minst 300 meter före hållplatsen. Så tänk, det är 100 meter på fotbollsplan eller den genomsnittliga bredden av tre förorts partier. Om du är inom det avståndet, förbereder sig för att sluta!
3.
Men jag är sen till jobbet dig anledning. Min största stopp på 12 barn. Från den tid jag aktivera min orangefärgade lampor, sluta att ladda och återuppta min före-stop hastighet 30 sekunder har gått. Ja, 30 sekunder! När de kommer till där de är säkra på bussen den röda släcks. Du är fri att gå och du har förlorat 30 sekunder på väg till jobbet. Vilket är viktigast?
4.
Var stoppar man? Bra fråga. Tio meter från bussen? Tjugo, trettio? De flesta statliga lagar stress inte närmare än 10 meter. Inte öga mot öga, inte näsa för stoppskylt. Om du verkligen vill hjälpa en busschaufför koppla stannar inte närmare än 30 meter. Det ger oss en känsla av trygghet.
Följ dessa tips och du kan rädda ett barns liv eller undvika böter nedan om du bor i Alabama.

Tips och varningar


 • 1. brott . . . . $ 100 till $ 300 böter
 • 2. brott . . . . $ 300 till $ 500 böter, 100 timmar samhällstjänst, 30-dagars   körkortsindragningar
 • 3. brott . . . . $ 500 till $ 1000 fina 200 timmar samhällstjänst, 90-dagars   körkortsindragningar
 • 4. brott. . . . $ 1 till 3000 fina, klass "C" grovt brott, 1 år licens    suspension


 • Relaterade artiklar


  säker körning idéer
  Hur vet man att sätta luften i dina däck
  hur man handskas med andra förare, och vara en omtänksam en själv
  eleven tillståndskrav
  hur man kör manuell växellåda (växelspaken)
  Hur gammal måste du vara att köra?
  hur man hanterar Road Rage
  hur man blir en hypermiler
  körlektioner för funktionshindrade
  Trafikskolan krav