hur man får din Florida Körkortsprogram licens

hur man får din Florida Körkortsprogram licens

Få din Florida körkortstillstånd är en spännande upplevelse, det symboliserar ökad frihet och oberoende. Processen är inte svårt, men du måste uppfylla vissa krav och följa vissa steg för att det ska gå smidigt.
Det finns två examina som krävs för att få ditt förarens tillstånd för trafikinformation lag och missbruk kurs och en . skriftliga DMV Tentamen

Du behöver:.
Pass din trafik lag och missbruk Course (TLSAE)
Intyg över avslutad TLSAE.
Pass din DMV Exam.
Ta en syn och hörsel test.
Korrekt identifiering.


1.
Du kan starta processen för att tjäna din Florida förarens tillstånd när man är 14 år gammal genom att ta trafikregler och missbruk (TLSAE) kurs . Denna fyra timmars klassen, som du kan ta på nätet, är också känd som alkohol-och kurs. Denna kurs krävs för alla första gången förare i delstaten Florida, såvida du inte har ett undantag från en godkänd förarutbildning kurs. Håll dina intyg om avslutad från denna kurs, du måste presentera den vid Institutionen för motorfordon (DMV) för att få ditt tillstånd.
2.
När du TLSAE naturligtvis att vidarebefordra, börja studera för din skriftliga DMV tentamen. Du kan förbereda för det här testet genom att läsa Florida Driver Handbook eller genom att ta en online DMV kurs test prep. Den prep Kursen hjälper eftersom det visar dig vad du gör testet på DMV kommer att se ut. Du kommer att ta en serie praxis tester som hjälper dig att lära dig information från föraren handbok utan att behöva läsa den om och om.
3.
När du fyller 15 kan du gå till DMV för att ta den skriftliga tentamen, eller så kan du göra testet online från samma webbplats där du tog din TLSAE kurs. Om du har klarat testet på nätet får du ett undantag för att ta till DMV så att du kan få din körkortstillstånd.
4.
På DMV, du presentera ditt certifikat Färdigställs från TLSAE kurs och din undantag för det skriftliga provet (eller ta på tentamen om du inte tar det på nätet). Du tar syn och hörsel test och presentera korrekt identifiering och din förälder kommer att underteckna ett medgivande.

Tips och varningar


 • Med din Florida körkortet, även känd som elev licens, kan du köra bara i dagsljus under de första tre månaderna och fram till 10 p. m. därefter, alltid med en licensierad förare som är minst 21 år gammal och ockuperar det främre passagerarsätet.
 • För att tjäna en Florida operatörslicens (ordinarie körkort), måste du vara minst 16 år och har höll en inlärares körkort i minst ett år utan någon trafik fällande domar. Dessutom kommer en förälder eller vårdnadshavare åläggas att intyga att du har haft minst 50 timmars förarutbildning, minst 10 timmar som måste ha varit på kvällen.
 • Om du får en rörlig trafik övertygelse medan du har förarbevis, kommer ett år är du skyldig att hålla din elevens tillstånd förlängas med ett år från dagen för fällande dom eller tills du är 18 år, beroende på vilket som inträffar först.
 • elever som uppnår 14 års ålder och ansamlas 15 unexcused frånvaro under en period av 90 kalenderdagar är olämplig att få eller behålla körkort privilegier.


 • Relaterade artiklar


  hur man hanterar en icke-skada trafikolycka
  Pro & nackdelar med säkerhetsbälten
  tips för att hjälpa dig att klara förarutbildning
  hur man kör manuell växellåda (växelspaken)
  kan man köra med snökedjor bara på framhjulen?
  Vanliga frågor om fortkörning biljetter
  hur man undviker trafik poäng på din körning poster
  hur man fly från en översvämmades bil
  hur man kan stoppa en sjunkande suv
  Vilka är problemen för vårdslöshet i trafik?