hur man: Tips för långa bilresor

hur man: Tips för långa bilresor

Köra långa sträckor kan vara besvärligt. Jag vet, eftersom jag gick på college fyra timmar från mitt föräldrahem, och i början av min college karriär jag gick hem ganska ofta. Min längsta solo resa hittills var 11 timmar, från mina föräldrars hus för att min mammas föräldrars

Du behöver:.
Bekväma kläder och skor
Musik.
Snacks och drycker.
Vägbeskrivningar.


1.
Var bekväm. Du kan inte underskatta betydelsen av komfort på en lång resa. För mig innebär detta jeans, en t-shirt, och min favorit par stövlar. Glöm inte dina skor, se till att dina skor är bekväma. Du kommer att vara i bilen hela tiden ändå, så det spelar ingen roll hur du ser ut. Bara vara bekväm.
2.
Om du är osäker på vart du ska, få vägbeskrivningar eller kartan en rutt, och bekanta dig med dem innan du åker. Du behöver inte memorera dem, men gå över dem ett par gånger hjälper dig att bli mer flytande med din varv och sammanslagning.
3.
Music. Massvis med musik. Jag hatar radiostationer, de har reklamfilmer, spelar de inte den musik jag gillar. Jag har en MP3-spelare, och en kassett som jag kopplar in det så jag kan lyssna på den i bilen. Jag laddar den där grejen med musik, gör en mängd olika spellistor och gå. Du behöver något att underhålla dig, att hålla dig alert, musik brukar göra susen.
4.
Snacks och drinkar. Dessa är viktiga, självklart gillar jag kaffe att börja och Coca-Cola för senare i resan, koffein är bra, men kom ihåg dess ett diuretikum så ju mer du dricker desto oftare måste du sluta att använda toaletten. Så långt att hålla sig vakna går jag tror mellanmål är viktigare, speciellt krispiga grejer.
5.
Om du börjar känna dig riktigt dåsig stannar inte kvar i bilen och försöka bekämpa den . Stopp, även om du inte behöver någonting. Stopp, gå ut ur bilen och gå runt. Du skulle bli förvånad över vad ett par minuter av frisk luft kommer att göra för att väcka dig säkerhetskopiera.
6.
Om du befinner dig ständigt kämpar med dåsighet spelar musik kan du sjunga med i, detta hjälper till att hålla dig aktiv. Slå på luftkonditioneringen på eller spricka i fönstret, hålla den sval. Du kanske inte gillar det, och du kanske inte riktigt lika bekväm, men det kommer att hålla dig vaken. Spela ett sinne spel med dig själv, försök att hitta registreringsskyltar från olika stater, försök att hitta vägmärken som börjar med varje bokstav i alfabetet från A till Ö, återigen något som kommer att hålla dig aktiv. Tristess är din fiende.
7.
Slutligen vissa människor skratta åt mig för den här, men jag gillar att bryta ner min resa i små ben. Ställa sätt poäng eller mål på vägen. Kanske en avfart eller en stad som är längs vägen. Detta gör en lång resa verkar som flera mindre, det ger dig mer av en känsla av prestation.

Tips och varningar


 • Om du är för trött för att köra hitta en plats att ta en tupplur, även om du bara parkerar längs vägen eller på en parkeringsplats och låsa dörrarna.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan stoppa din man från fortkörning
  hur man kör stressfri
  säkraste bilar under $ 5.000
  bränsle sparare tips
  historien om säkerhetsbältena
  ställa vridfjädrar kontra dragfjädrar
  kreativa sätt att spara gas
  hur man får ett körkort i Kanada
  Varför finns det inga säkerhetsbälten på bussar?
  tips om att förbättra gas körsträcka