hur till vända din man till en bättre förare

hur till vända din man till en bättre förare

Är din man den värsta föraren i världen? Har du håller på passagerarsidan dörren när han turas om att kraftigt? Läs vidare för att lära sig att tämja din ras bilkörning man och hur man förvandlar honom till en bättre förare
1.
Don't tjata när han hastigheter.

Hans första reaktion blir att göra motsatsen till vad du vill. Istället bara be honom att sakta ner för faror platser såsom svängar, blåsigt vägar, eller snäva kurvor. Han kommer vara mycket mer benägen att lyssna om du inte harpa men fråga.
2.
Överens om att den andra föraren är hemskt kommer att bidra till att minska Road Rage.

Killar gillar att slåss. Det ligger i deras natur att vara aggressiv. Så de har en tendens till Road Rage och vedergällning. Men om du genast kommentar om hur dåligt den andra föraren är, kommer han att lugna ner snabbare och på modet kommer att försvinna.
3.
Berätta din man om bättre aspekterna av hans körning innan du nämna en del som du önskar att han skulle arbeta med.

En komplimang kommer att öppna upp sitt sinne mot förändring. Kanske han byter körfält smidigt varje gång. Men han har en vana av smäller på bromsarna. Tala om hur bra han kan byta fil utan att smälla på bromsarna stötar dig.
4.
Plan depåstopp i förväg så att han inte klaga på dem.

Säg till honom att barnen inte kommer att fråga "Är vi framme snart?" så ofta om de får en chans att sträcka på benen eller använda toaletten. Dessutom kommer ett planerat stopp göras mycket lättare för honom att hantera.


Relaterade artiklar


gaffeltruck driftinformation
buss säkerhet för barn
hur du hittar den bästa kör solglasögon
hur man använder en automatisk växellåda
defensiv körning tips
skäl att bilpool
hur man kan kontrollera att köra säkert
hur att förnya ett utgånget körkort
när ska strålkastarna slås på?
säkerhetstips under körning