hur man undviker skrika när din tonåring lär sig att köra

hur man undviker skrika när din tonåring lär sig att köra

Ja, jag har också en tonåring som är att lära sig att köra. Miss Confidence vet allt och tro mig, jag har ett helsike för en tid hålla sig lugn, cool och juveler.

Och på toppen av det, jag lärde henne hur man kör en pinne skift . . .

Du behöver:
Tålamod
. Uthållighet.
Mjuka röst.
Soft musik.
Muscle relaxers eller annan medicin (jag är bara hälften skojar om att en).


1.
Ett av de svåraste stegen är faktiskt sitter ner i passagerarsätet. Släpp knapparna (och därmed kontroll) är otroligt svårt.
2.
Nu ni två har redan varit ner till din Institutionen för motorfordon och din tonåring har sin tillstånd, rättighet? Och du har pratat med din försäkring, eller hur?
3.
Så har den stora dagen kommer. Innan du någonsin startar, sitta din tonåring ner och prata om dina nerver och vad dina förväntningar. Om du får en attityd från din tonåring, inte ens gå ut idag. Försök igen i morgon.
4.
Första gången du tar din tonåring ut, gå och hitta en stor parkeringsplats i ett industriområde. Gör det på helgen eller efter 06:00, har så alla gått hem. När du har hittat en lämplig plats, låt din tonåring få bakom ratten.
5.
Första saker först.

Säkerhetsbälte.

Radio av eller satts mycket lågt på skön musik. (Din mjuka musik, inte vad din tonåring anser "mjuka"!)

Ställ stolen så din tonåring kan bekvämt nå koppling, broms och pedaler gas.

Ta ett djupt andetag och försöka slappna av. Han /hon kan inte skada något i en tom parkeringsplats.
6.
Förklara hur man startar bilen. Hur släppa tangenten innan startmotorn börjar gnälla och slipning. Så kopplingen fungerar. Hur får man en känsla för gasen och bromsar.
7.
Nu spendera lite tid bara att starta och stoppa bilen. Även när man kör en automatisk, så måste de ändå tränar så du inte får whiplash. Se om de kan stanna vid en viss punkt. Låt dem få känna av bromsarna.

Om du har en växelspak, tillbringa minst en timme öva. Håll huvudet mot huvudstödet för att skydda halsen. Påminn dem om att om kopplingen gör skrapljud, bara skjuter den tillbaka!
8.
När din tonåring har känslan av bilen, bromsar och koppling, är det dags att köra runt.

Börja med bara kretsande partiet, öva (igen) start, stopp, med hjälp av blinkers, tittar åt båda hållen, etc. Alla saker som vi gör instinktivt har att lära av din tonåring.
9.
vidare runt kvarteret några gånger. Du kommer förmodligen att försiktigt påminna din tonåring att sakta ner (eller påskynda) och att använda blinkers och kontroller huvud.
10.
OK, här kommer det svåra. Håll din röst mjuk, påminna din tonåring som du förväntar dig honom /henne att sakta ner och lätta upp med ljus, stoppskyltar och andra bilar.

Låt din tonåring köra tillbaka till huset.
11.
tvinga dig själv att hålla din röst mjuk. Om du märker att du håller på bromsen, mjukt berätta för din tonåring att backa upp från att bilens stötfångare, eller att sakta ner.

En mjuk röst är att hålla dig lugn också.

Om din tonåring ger dig attityd vid någon punkt, berätta för honom /henne att dra över. Efter att han /hon har stannade bilen, berätta för honom /henne att du kör resten av vägen.

Ja, då attityden kommer fram i gupp överallt. Ge inte efter, du kör resten av vägen.
12.
Inte höjer rösten. Ja, det är svårt, men gör inte det!

Det är en stor del av din kamp för att undvika skrikande på din tonåring.

Screaming kommer bara stress du båda ännu mer.
13.
När din tonåring har mer eller mindre behärskar stadens gator, är det dags för motorvägen. Otroligt nog är motorvägen faktiskt lättare, när du väl upp farten och slogs samman med trafiken.

välja bara en tid på dagen då trafiken är relativt ljus och påminna din tonåring att "NEJ, människor kan inte köra som racingförare, trots att de tror att de kan!" Det är en bil längd för varje 10mph, oavsett vad någon annan på motorvägen gör!
14.
Påminn dem om att blinkers, speglar och kontrollerar huvud är obligatoriska, om du måste bli högt, lektion är över.
15. Author Nu bör du vara på väg att koppla av lite.

Spara körning när det är mörkt för din sista några lektioner.
16.
Nästa steg, förarprovet!

Lycka till !

tips och varningar


 • Pace själv. Du behöver inte göra allt på en dag.
 • En timme är gott om tid för varje möte.
 • ingen hög musik eller passagerare.
 • Ta djupa andetag för att lugna dig själv.
 • Prisa bra körning.
 • Håll röst mjuk hela tiden.
 • Om din tonåring är bara omöjligt, betala pengarna och få dem att göra körskola. Det är obligatoriskt på många håll ändå, så varför stressa när det finns proffs som gör det varje dag?
 • Attityd=Ingen körning idag. Ta inte din tonåring ut när han /hon har en härdsmälta.
 • Olyckor händer. Inte ens skrika om du har en olycka med din tonåring körning. Det kanske inte ens har din tonåring fel. Inte erkänna någonting. Bara få teckna försäkringen kortet och hantera det.
 • Du är exemplet för din tonåring. Om du är en tailgating, fortkörning, skär in och ut i trafiken, otålig och arg förare, gissa vad? Din tonåring kommer att vara för. Start är ett bra exempel idag!


 • Relaterade artiklar


  hur man använder nödbromsen
  hur man använder en automatisk växellåda
  hur man kör ett fordon växelspak
  olyckor orsakade av mobiltelefon använda
  kreativa sätt att spara gas
  förarutbildningen krav
  hur man kan förebygga en bakre änden olycka
  bilolycka juridisk rådgivning
  hur man kan stoppa din man från fortkörning
  hur halka kopplingen