hur man undviker biljetter medan fortkörning

hur man undviker biljetter medan fortkörning

Bilägandet är dyrt. Mellan kostnaden för att köpa eller leasa en bil, försäkring och underhåll, kommer du inte behöva betala en enda krona mer än du måste. En gemensam kostnad som kan drabba plånboken hårt med böter och höja din försäkring priser är fortkörning biljetter, men med rätt vård kan du undvika fortkörning biljetter
1.
Kör inte mer än fem miles per timme över hastighetsgränsen. Eftersom ett stort antal förare kör fem, tio, femton miles per timme över hastighetsgränsen, kan du känna att du måste skynda bara för att hänga med trafik. Poliser kommer sällan dra dig över för att gå ett par miles per timme över hastighetsgränsen, särskilt om det finns andra bilar runt omkring dig att gå snabbare.
2.
Kör i höger fil. Trafiken snutar som vill dra folk över på flerfiliga motorvägar är vanligtvis i områden mellan två vägar, så att de kan dra ut i omkörningsfilen snabbt. När du kör i högerfilen, bekräftar du att du kör långsammare, och inte passerar andra bilar, så de kommer att vara mindre benägna att använda sin hastighet pistol på dig när du passerar.
3.
Kör en oansenlig fordon. Uppmärksamhet ritning fordon som fancy sportbilar och motorcyklar göra dig mer sannolikt att ses av poliser och mer sannolikt att dras över.
4.
Var artig och inte göra ursäkter om du inte får dras över. Om en polis drar dig över för fortkörning, det finns en god chans att de åtgärder du tar och vad du säger kommer att avgöra om du får en biljett eller inte. Var artig och prata inte för mycket. Inte att de inte vet att du gick alltför fort även om du var fortkörning.

tips och varningar


 • undvika områden som tenderar att ha mycket trafik poliser kan bidra till att minska chanserna att få dras över.


 • Relaterade artiklar


  hur man kan planera tillsyn körtider för tonåringar
  vad gör formen på motorvägen skyltar betyder?
  av att bekämpa en fortkörning biljett
  hur halka kopplingen
  hur man flytta en handbok fordon
  hur man tränar för din bakom ratten förarprovet i Oregon
  hur de kan förmedla dina studerande tillstånd DMV test
  hur man kan förbättra körsträcka fordonsgas
  hur man sparar pengar på gas och högre bilens körsträcka
  hur man undviker hydrolock