hur man korrigera en överstyrning

hur man korrigera en överstyrning

Överstyrning är ett tillstånd som händer med en bil när tyngdpunkten påverkas av trycket att ändra ratten och ibland i kombination med att påskynda eller bromsa aa fordon runt en sväng. Överstyrning är ofta talas om i samband med biltävlingar men kan förekomma vid normal daglig körning

Du behöver:. .
Ett fordon
medvetenhet.
tålamod.
karta eller GPS, om så krävs.


1.
förstå orsaken. Det sätt en bil reagerar på gravitationskraften på en bil kan orsaka understyrning eller överstyrning. Flytta din ratt tillämpar så många pounds av tryck på fram-och bakaxeln i bilen. När en mindre än ens pas mellan fram och back får du problem. När bakdäcken trycka tillbaka med mindre tryck än de främre sedan bakre däcken tappar fästet och detta kallas överstyrning.
2.
Tillämpa mindre eller mer styrning. Om du är i en typisk överstyrning situation som uppstått vid en sväng eller göra en nödmanöver måste du styra i motsatt riktning som bakvagnen sladdar. Om du är i en makt överstyrning där du har flyttat snabbt runt ett hörn och tillämpas gas kommer ut ur sin tur måste du tillämpa mindre styrning. Om du är i en avslutande gas överstyrning eftersom du har tagit din lätta på gasen när du vände ett hörn, så ska du ansöka styrning för att motverka rotation.
3.
Ändra hastighet . I de flesta överstyrning situationer behöver du sänka din hastighet. Undantaget är att i en avslutande gas överstyrning du behöver för att smidigt öka på gasen. Om du är i en paus inducerad överstyrning smidigt utan snabbt släppa bromsen.
4.
Practice säkert. Läsa bara ger dig en begränsad förståelse för hur man korrigerar en överstyrning. Du måste hitta en plats där du kan säkert praktiken överstyrning situationer. En stor tom parkeringsplats kan fungera, men du bör inte gå för snabbt för att undvika spinning ur kontroll eller vända bilen.


Relaterade artiklar


av att bekämpa en fortkörning biljett
hur de kan förmedla frågesport online trafikskola
hur man kör en bil utan luftkonditionering
alternativ för slirskydd på is
typer av gatuskyltar
hur man söker upp en tagg nummer från ett fordon
hur man startar en bil på vintern
typer av däck för bilar
hur man kör en lastbil eller suv terränggående
tips om att dra resor släpvagnar