hur man får bättre gas körsträcka på din bil

hur man får bättre gas körsträcka på din bil

. Hur man sparar pengar på gas och hjälpa din bil kör bättre
1.
Kontrollera lufttrycket i däcken regelbundet. Du kan köpa en gage däcktryck på någon Biltema eller något varuhus som Walmart. Rätt ringtryck ska skrivas vid sidan av däcket. Kontrollera detta minst en gång i månaden.
2.
Använd en flaska insprutare renare med varje fylla upp eller åtminstone en gång i månaden för att hålla din känsla filter och insprutare ren och kör bättre.
3.
Utför alla planerat underhåll din bil kräver. Om motorn är igång dåligt, kan det råna ditt fordon för prestanda och minska din körsträcka.
4.
Sakta ner! Varje MPH över 60 att du går minska din bränsleförbrukning. Och egentligen är det 5 minuter får du någonstans verkligen kommer att göra skillnad.
5.
Ändra dina körvanor. När du sitter vid rött ljus inte "sätta pedalen till metallen" så snart som ljuset förändras. Detta är inte bara dåligt för däck och fjädring men det kommer avfallsbränsle. I regel försöker att inte låta bilen gå förbi 3000 rpm.
6.
Om du ska vänta någonstans med bilen som pågår i mer än 60 sekunder stäng av motorn . Handlingen att starta din bil använder nästan lika mycket gas som låta den gå i 60 sekunder så om du kommer vara där för bara en minut, låt det gå.
7.
Stäng av luftkonditionering. Köra AC kan också minska din bränsleförbrukning. Vi har blivit så vana vid att använda luftkonditionering att de flesta av den tid vi har den på när vi inte ens att heta. Bara rulla ned fönstren och låta vinden kyla av dig.
8.
Jag hoppas att dessa tips kan du spara lite pengar på bensinpumpar, kan vi säkert alla använda en några extra dollar.


Relaterade artiklar


Hur var det autobahn byggt?
hur man får körkort i Indien
historia av bilbälten
hur man kan förhindra din egen Road Rage
Vanliga frågor om fortkörning biljetter
hur man gör munkar vid körning
hur man skal ut i bilen
hur man använder ett rött ljus bild blockerare
råd för körkortstillstånd test
vad är en CDL klass b?