hur kryssning med stil

hur kryssning med stil

Cruising är en döende form att visa upp dina rida. Det är olyckligt att människor inte kryssning så mycket längre på grund av gaspriserna. Cruising är när du och några vänner hop i alla dina bilar och köra. Poängen är att visa upp och låta människor se dina bilar. Jag kommer att förklara hur cruising kan gynna dig och vad du ska göra

Du behöver:. .
En fin bil eller sportbil
.
Vänner i andra bilar.
.


1.
Komma in i din sportbil och möta upp med dina vänner. Fina bilar till kryssning i gamla modellen Chevy's, Mustanger, eller import. Även fina bilar är bra att kryssa i.
2.
När du har uppfyllt upp, är det dags att rulla. Kör på motorvägen eller befolkade väg och hitta vägen till en stor stad. Aldrig förlora några vänner. Cruising är nästan en konstform. Bo i en förpackning.
3.
Nattetid eller kvällen är den bästa tiden att kryssning. Om det är dagtid, flytta förpackningen till en trevlig restaurang. Park bredvid varandra.
4.
När kvällen har minskat, ut på stan. Ta upp både körfält på en enkelriktad väg eller köra i en linje. Cruising är en konst, så gå hastighetsgränsen eller något under. Röda lampor är din vän. Det ger människor möjlighet att avundas din bil. Jag har fått gratuleras av en högskolestudent medan du kör min corvette med min blonda flickvän. Var försiktig om du ska utbrändhet eller hastighet. Poliser kommer inte att tolerera det, även om du är i en klassisk bil. Cruise gatorna och stannar kanske någonstans att ta en drink. Ha så kul!

Tips och varningar


 • Kör inte bil aggressivt. Poliser kommer att få dig.
 • Ha kul cruising och le mot folk.
 • Love uppmärksamhet.
 • Offentliga förare är dåliga, så var försiktig när parkera bilen.


 • Relaterade artiklar


  hur att köra in på en motorväg eller landsväg
  hur man sparar pengar på gas och högre bilens körsträcka
  hur man kör manuell växellåda (växelspaken)
  Hur man sover i bilen på en bilsemester
  förarutbildningen krav
  hur man ska leva i din bil utan att vara generad
  hur man kan implementera en bil krockkudde
  historia motorcykelhjälmar
  vad är en CDL klass b?
  hur man får en bra start i en automatisk växellåda