defensiv körning styrning tekniker

defensiv körning styrning tekniker

Oväntade faror kan uppstå på vägen när som helst, och du behöver veta lite defensiv körning färdigheter för att hålla din ratt under kontroll i sådana situationer. Om man tittar på ratten som en urtavla, bör du ha händerna placerade mellan 9 till kl. 10 och den från 02:00 till 03:00 positioner. Oroa dig inte för att hålla ratten för tätt, och ett lätt grepp gör att du känner vägen bättre

Push-Pull metoden

pull-push-metoden är standard lärde hela USA. Utgångspunkten bakom denna metod är att placera händerna på 10:00 och 2 positioner klockan i ratten. Det högra fortfarande på rätt sida av ratten och lämnade kvar på vänster sida. Om du svänger höger, kommer den högra dra ratten ner och till vänster flyttas ner för att ta över. Den vänstra driver hjulet upp som höger hand rör sig upp, etc. Denna metod hindrar händerna från att passera över som med handen över hand-metoden, vilket är en förbjuden metod i vissa delar av världen.

bakhjulen Skid

Om bakhjulen börjar slira, omedelbart vidta foten från gas-och styra mot den bild-om du känner den bakre delen av fordonet skjuts åt vänster, sedan styra bilen till vänster, om bakre delen av fordonet överkompenserar och börjar väja åt andra hållet, sakta styra bilen i riktning mot sladda. Applicera stadigt tryck på bromsarna. De flesta bilar har ABS (låsningsfria bromsar) bromsar, men för de som inte gör det, pumpa bromsarna försiktigt.

Framhjulen Skid

Ta foten från gas-och övergång till "Neutral. "Vid denna punkt, oroa dig inte om båten stävar ut på bilden. Hjulen glider i sidled kommer att bygga friktion och återvinna dragning på vägen. Så snart du känner returström, placera bilen i" drive "och påskynda försiktigt.


Relaterade artiklar


hur man tränar för din bakom ratten förarprovet i Oregon
hur man startar en bil på vintern
grunderna i bilkörning
hur man kan kontrollera status för ett körkort i Virginia
hur man kan spara gas
hur man förnyar ett körkort tidigt i Texas
Fördelarna med att använda bilbälte
sätt att öka gas körsträcka
Säkert och smarta tips för körning
hur man sätter på bromsen Road Rage