Camry Hybrid körtips

Camry Hybrid körtips

År 2007 presenterade Toyota Camry Hybrid för första gången. Trots att göra är mycket lik den vanliga Camry, ett nickel-metallhydrid-batteri som toppar ut på 150 kg. ökar bilens Naturvårdsverkets rating från 25 mpg till 33 mpg. Med en mängd funktioner kommande standard, inklusive LCD-navigering pekskärm erbjuder Toyota Camry Hybrid förare en smidig, komfortabel körning som ger något tillbaka till miljön

Miltal Mäta

Håll ett öga på gas körsträcka på din Camry Hybrid att se till att din bil är att få rätt miles per gallon. Toyota Camry Hybrid får en EPA uppskattningsvis 33 mpg i staden och 34 mpg på landsväg. Med nickel metallhydrid batteri, kan en full tank i Camry Hybrid nät över 700 miles innan du behöver till gas igen. Kontrollera dina vägmätare, och återställning av resan miltal disken när du fyller dina tankar, kan hjälpa dig att se till att din Camry Hybrid arbetar på en lämplig nivå. Om du arbetar på lägre än normalt körsträcka kapacitet, kan du behöva få ditt fordon kontrolleras av en mekaniker. Ordentligt planerade oljebyten är också viktiga för väl fungerande. Toyota Camry Hybrid behöver ett oljebyte varje 7. 500 miles eller 5000 om du kör i en kallare miljö eller dammiga grusvägar.

Bagageutrymme

Även om det har goda innerutrymmen för fem, en av nackdelarna av Toyota Camry Hybrid är bristen på bagageutrymme. Camry Hybrid har cirka 10 till 11 kubikmeter ftom bagageutrymme, som är begränsat på grund av utrymmet tas upp av bilens batteri. Detta kan bli besvärande för en familj som vill semester, och även en livsmedelsbutik resa kan göra passagerarutrymme smal. Trots att Toyota Camry Hybrid ger stora miljömässiga fördelar, bör denna nackdel anses före köp.

Mindre buller

Många av de online vittnesmål tillgängliga för Toyota Camry Hybrid tala om hur tyst bilen medan du kör på nickel-metallhydrid-batteri. Sätta bilen på nästan ljudlös. Kombinerat med den mycket stabil upphängning, kör Camry Hybrid kan vara en av de jämnaste och tystaste rider du kommer att uppleva. Det gasmotor egentligen inte tar över tills du börjar köra din Camry Hybrid vid högre hastigheter. Så konstigt som det låter, dubbelkolla din bil när du har kvar att se till att du har stängt av den ordentligt. Du får inte höra det om det fortfarande på.

Pekskärm i färg Bluetooth

En av de mest praktiska funktionerna i Toyota Camry Hybrid är den LCD-pekskärm som låter föraren tillgång till navigeringsfunktioner GPS verktyg, Bluetooth mobiltelefon integration och annat ljud kontroller. Tyvärr kan ny information om destinationen inte föras in i GPS-systemet medan fordonet är i rörelse, och från och med 2009 Toyota Camry Hybrid, var trafikinformation fortfarande inte.

Titta över din instruktionsbok att bekanta dig med dessa ansökningar och deras funktioner. Ju mer bekant du är med navigationssystem, desto lättare blir det att använda din GPS för din bekvämlighet innan du träffar på vägen.


Relaterade artiklar


hur du gör din bil senast och få bättre körsträcka
hur du spårar effektivitet fordonsbränsle
hur man hanterar en liten "Fender Bender" bilolycka
hur man kan undvika att få fortkörningsböter
hur man kör en manuell (pinne skift) bil
hur är hästkrafter beräknas?
Säkerhetstips för vinterkörning
hur man undviker att hamna i en bilolycka
skälen för säkerhetsbälten
hur man använder nödbromsen