hur man ser bra att köra en ny eller begagnad bil

hur man ser bra att köra en ny eller begagnad bil

Få ditt körkort är en av de mest efterlängtade och minnesvärda monument i livet. Körkort är självständighet och frihet. Den levereras med ansvar och förväntningar. Och när det är dags för dig att köpa eller få en egen bil finns det en fråga som går igenom varje köpare sinne som sällan pratade om. Och den frågan är "Kommer jag att se bra ut kör den här bilen?" Väl här är några steg så att du ser bra kör din nya eller begagnade fordon.

Du behöver:
trasa
. ficklampa.
däck tryckmätare.
lång hals tratt.


1.
Innebär detta ny eller begagnad bil köra? Om svaret är nej, då ingen roll vad du gör, du kommer inte se bra kör din nya eller begagnade bil. Du måste köra en bil som går att ha någon chans att se bra
2
väder det är en ny eller begagnad bil som du har. . Du kan alltid öka svalka faktor för din rida genom en enkel börja anpassa ditt fordon. Detta kan vara enkelt, det behöver inte kosta pengar, eller innebär något liknande helt återuppbygga din bil. Börja med att lägga några av dessa enkla cool faktorer. En personlig hängande objekt från backspegeln, en ny bil doft, anpassa dina radiostationer, justera din stol så det är coolt.
3.
Nu när du har gjort lite egna tweaks för att göra svalka ökar du kan spara pengar för att uppgradera svalka av din bil genom att lägga till en bil navigationssystem, iPod en bilradio omvandlare så att du kan lyssna på din egen musik, kanske en egen registreringsskylt, vem vet . . . vara kreativ.
4.
En mycket glömt drag att öka svalka när man kör bil är körningen hållning, minns säkerheten främst, oavsett vilken hållning kör du väljer. En populär drivande hållning som klassas som cool är ovanligt känd som "låg med flow" Det är där du leder ryggstödet en aning så att man måste nå en smula för ratten, andra du inte vill placera din händerna på 10 och 2-metoden, vill du att du är den 11 och  u00BD och din vänstra armbåge något ut genom fönstret, kan detta endast ske om du har solglasögon, och en kall dr. pepper att dricka.

tips och varningar


 • Coolness är oftast om inte bara sett till person utöva konsten att svalka, så lycka till att hitta din egen stil.


 • Relaterade artiklar


  göra säkerhetsbälten förhindra skador?
  hur de kan förmedla dina studerande tillstånd DMV test
  hur man kissa utan en toalett (eller en buske)
  hur man: berätta "pappa" (hans körning dagar är över)
  hur är hästkrafter beräknas?
  hur man tråd en bil släpvagn
  bilkörning tips
  hur man tränar defensiv körning varje dag
  gas spara tips för en Honda Civic
  vad man ska göra en mindre bilolycka