hur man parkera ditt fordon i garaget

hur man parkera ditt fordon i garaget

Har du någonsin tröttnar på att försöka få din bil på rätt plats varje gång vid parkering i garaget? Har du någonsin träffat en bänk eller på väggen i garaget? Eller vad sägs om du inte fick bilen hela vägen bara för att på nytt läge igen? Eller värst av allt, parkerade du din bil och garagedörren kom ner på baksidan av fordonet . . . usch! ! Oroa dig inte mer eftersom det finns en mycket enkel och billig lösning

Du behöver:
lina eller snöre
. ping pong boll eller tennisboll.
borra med en liten borr.
penna.
liten krok som skruvas in ved.
stege.


1.
Det första steget måste ta en liten borr och borra ett hål genom toppen och botten av bollen (ping pong, tennis eller något annat mjukt lätta boll).
2.
När du har borrat hål din topp och botten, kör lina eller snöre genom hålet och sedan knyta linjen från botten till längst upp till säkert bollen till linjen. Se till att du har tillräckligt linje för att kunna gå från taket i ditt garage till mitten av bilens framruta.
3
Nu position fordonet precis som du vill ha det. det kan ta några gånger in och ut ur fordonet. Nu när du har placerat fordonet, ta en stege eller öppna dörren till fordonet för att själv nå upp till taket. När du har nått taket, ta bollen och linjen (eller snöre) och håll den linje i taket och placera den till den plats där bollen vidrör mitten av vindrutan med linjen helt rak.
4.
När du har en idé där på taket du vill att linjen ska hänga, göra en markering med din penna. När du har markerat den punkt som du vill att det ska hänga, skruva i kroken och sedan knyta linjen till kroken göra vissa att bollen är precis där du vill ha den på vindrutan ser till att linjen perfekt enkla eller upp och nedåt.

Nu är du klar! Varje gång du kommer hem till parken, dra in i garaget tills din framruta vidrör din hängande boll. Nu kommer du alltid stanna på samma plats i garaget!

Tips och varningar


 • använda en lätt boll som en ping pong boll och lina och du kommer knappt att märka det hänger i garaget. Sätt två i stället för två fordon och så vidare!
 • Var försiktig på stegen eller ditt fordon när de släpper ut kroken i taket och binda linje


 • Relaterade artiklar


  hur man använder ett rött ljus bild blockerare
  hur man skal ut i bilen
  hur du ändrar volymen på bilens gps
  suv säkerhetstips
  hur man säkert åka bil
  bilkörning tips
  Vad kan hända om en exploderar bilbatteri?
  hur man gör munkar vid körning
  hur man kör för bästa gas körsträcka / bränsleekonomi
  hur man kan undvika eller minska skador i en bilolycka