hur man lär barn att vara bättre tonåriga förare: tips för småbarnsföräldrar

hur man lär barn att vara bättre tonåriga förare: tips för småbarnsföräldrar

Det finns många, många saker du kan göra för att hjälpa ditt barn bli en bättre förare --- och du kan börja när de är fem år gammal! Läs om . . .
1.
Play "riktning"-spel med dina barn, med början vid omkring fem års ålder. När ni är flera kvarter från ditt hus, säga att de är ansvariga för att få bilen hem från var du än är . . . och har dem berätta för dig vart du ska vända osv, för att komma till ditt hus. När de får kläm på det, ändra det. Ta olika vägar och utmana dem att få hem dig . . . från längre och längre sträckor. Hela vägen hem från skolan, eller kyrka, eller baseball praxis eller något annat. Detta spel är bra eftersom det gör dem medvetna om sin omgivning, gör dem till en aktiv deltagare i den drivande, hjälper dem att förstå riktningar, och läsa och förstå vägmärken. När de blir äldre, kan du fortsätta spela spelet, och förklara hur gatuskyltar är numrerade, hur mellanstatlig skyltar skiljer sig från andra skyltar, mile markörer osvEtc. Du kan behöva plocka upp en förares information handbok dig att använda som en repetitionskurs!
2.
Lär ditt barn att läsa en karta. Mycket viktig färdighet för skolan och bilkörning. Göra ett spel av det, liknande den riktning spelet ovan, men låt dem vara Navigator (med handledning!) På din bil på en bilsemester eller bara en kort tur runt stan. Den färgglada kartor de nu har semester platser är perfekta för att införa kartor till yngre barn. De är färgglada, grafiskt visa gator och tvärgatorna i stor stil, och innehålla bilder av platser av intresse. Fantastiskt verktyg för lärande. Även barn gillar att vara till hjälp, så när de lär sig att läsa kartan, känner dom att de verkligen bidrar till familjen på väg resor osv . . . och de är!
3.

Har din son eller dotter gå online till Google Maps, Mapquest, eller någon annan sökmotor och kartlägga vägbeskrivning från ditt hus till den plats du är på väg. Låt dem sedan skriva ut vägbeskrivningar och använda dem som en guide på vägen. Great praxis att hitta och använda information.
4.
Att involvera dem i körning. När de är ca 10 år gamla, har dem börja leta upp för dåliga drivrutiner för dig. Målet är att göra dem medvetna om att oavsett hur bra förare du är, beroende din säkerhet på personer som kör omkring dig. Om de försöker "hjälpa" dig igen, kommer de lära sig att förutse andra förarens rörelser, se hur fel det är att inte stanna vid en stoppskylt, se hur illa det är att skära någon av, se de problem som speeders , se hur mycket utrymme du ska lämna mellan dig och en annan bil, se hur hemskt det är att vara tailgated, och så vidare. Alla värdefulla lärdomar.
5.
Ta med ditt barn övningskörning på helgerna i stor tom skola eller ett företag parkeringsplatser. Du kan börja här när de är 14-15 --- för att låta dem vänja sig köra i ett område där de inte kan skada något eller någon. Eftersom de blir mer kompetenta, låt dem praktiken parkering, fickparkering, stoppa snabb, svarvning hörn, etc. , etc.
6.
Forskning trafikskolor i ditt område, om Driver's Ed är som inte erbjuds av gymnasiet. Få rekommendationer från andra föräldrar, eftersom vissa av dessa program är hemskt. . . Och din son eller dotter inte kommer att lära sig en sak. Leta efter "I Drive Smart", där instruktörer är ledig polis eller andra liknande program. Förarutbildning är dyrt, så se till att du får vad du betalar för, och att ditt barns lärare är en näringsidkare.
7.
Tillsätt en lektion i manuell växellåda till din son eller dotters förarutbildning --- detta är alltid, alltid är en användbar färdighet att ha i sin kompetens.

tips och varningar


 • Kolla förarutbildning företag med Better Business Bureau.


 • Relaterade artiklar


  hur de kan förmedla frågesport online trafikskola
  fordonssäkerhet förfaranden
  hur ska säkra när ensamma i bilen
  hur man lär sig säker körning tips
  hur man kan kontrollera status för ett körkort i Virginia
  hur man kör ett fordon växelspak
  hur man får ett körkort i Kanada
  hur man ser bra att köra en ny eller begagnad bil
  orsakerna till trafikolyckor
  hur du ändrar ditt bildäck på vägen