hur man kan kontrollera status för en Tennessee körkort

hur man kan kontrollera status för en Tennessee körkort

Om du hade din Tennessee körkort tillfälligt för att inte betala en fortkörningsböter eller för ett liknande brott, kan du kontrollera om status för det. Vanligtvis efter att ha betalat en fortkörning biljett som har resulterat i en körkortsindragningar, får du ditt körkort privilegier tillbaka till dig. Dock måste du se till att ditt körkort inte är enligt förteckningen avbrytas innan det blir bakom ratten. Lyckligtvis finns det några enkla sätt att kontrollera detta i Tennessee, personligen eller per post
1.
Skaffa en bankväxel eller postanvisning till ett belopp av 5,00 USD. Det kommer att behöva betalas till Tennessee Institutionen för säkerhet.
2.
Skriv ut en begäran om din förarens spela in eller motorfordon rad (MVR). Du måste lista ditt namn, födelsedatum och körkortsnummer
3
Maila din ansökan och ditt bankväxel eller pengar för att. . Tennessee Institutionen för Säkerhet, MVR Request, PO BOX 945, Nashville, TN 37202. Det kommer att ta upp till två veckor för att få kopiera på posten.
4.
Besök en drivrutin Service Center i delstaten Tennessee. Du kan hitta en lista med platser på Tennessee Institutionen för Safety-webbplatsen (se Resurser nedan). Full service och uttrycka servicecentra kan ge dig en kopia av ditt färdregistreringen utan vänta. Du kan betala kontant på servicecenter om du vill. Du kommer fortfarande att behöva ange ditt namn, födelsedatum och körkortsnummer.
5.
Gå till "återinföra Din licens online" hemsida (se Resurser nedan) om du tror att din licens har tillfälligt eller återkallas. Ange ditt licensnummer, ditt födelsedatum och ditt efternamn. Om din licens inte förtecknas för närvarande som giltig, kan du använda ett kreditkort på denna webbplats för att betala för att få det återinföras. Du kan även göra denna kontroll över telefon. Om du är lokala, kan du ringa (615) 741-3954 eller så kan du ringa avgiftsfritt (866) 903-7357.


Relaterade artiklar


hur driva din bil
hur man kan gå Allstate Motor Club
om vinterdäck
Säkerhetstips för vinterkörning
säkerhetstips under körning
Varför kör långsammare spara gas?
hur man kör en pinne
hur man kan kontrollera status för ett körkort i Virginia
bilvrak: Hur får man en bil fast
hur man gör en burnout på en framhjulsdriven