Ford Taurus minnas information

Ford Taurus minnas information

Ford Taurus har varit en populär bil modell början på 1980-talet och fortsätter genom 2009. Som med många fordon har frågor som inträffat som har lett till vissa modeller som återkallas för eventuella säkerhetsrisker. Kom dock mest påminner med ett botemedel för problemet

2006 Elsystem

Några modeller för 2006 återkallades på grund av ett problem med det elektriska systemet. Problemet var inte vanligt, eftersom det var begränsat till en viss handelsflotta. På grund av speciella ledningar krävs för att installera en handsfree-mobil system var ledningar för airbagen felaktigt installerad. Fordonen skulle tas tillbaka till återförsäljaren för utbyte av en tråd overlay sele.

2006 Synlighet problem

Vissa modeller har tillverkats utan ordentlig smörjmedel för Vindrutespolare motorn. Som ett resultat kan vindrutetorkarna misslyckas när de används vid höga hastigheter, vilket kan leda till minskade sikten vid dåligt väder och eventuella olyckor. Ägare instruerades att återlämna fordonet till återförsäljaren för att kontrollera om förekomsten av smörjmedel och göra reparationer vid behov.

2004 sätet

Vissa 2004 modeller som tillverkas med justerbara elmanövrerade stolar kan ha upplevt otillräcklig svetsprocedurer under monteringen. Detta kan resultera i sätet lossnar vid en olycka och orsaka ytterligare skada. Ägare instruerades att återlämna fordonet till återförsäljaren för att få sätet ersättas.

2002 till 2003 vindruta

Flera från 2002 till 2003 modeller gjordes med vindskydd som kan resultera i vindbrus och kan också läcka under ett regn eller snöstorm, vilket resulterar i körningen osäker. Problemet kan också leda till ökad risk för skada vid en olycka. Ägare kontaktades och informerade att återlämna fordonet till återförsäljaren för att få vindrutan bytas.

2003 Kylvattenpumpar

I vissa 2003 modeller, tidningen ligger i luftfiltret skulle kunna brinna. Detta skulle kunna leda till möjligheten att motorn fånga i brand. Ägare instruerades att återlämna fordonet till återförsäljaren för utbyte av luftfilter element.


Relaterade artiklar


hur man kan förhindra din egen Road Rage
när ska strålkastarna slås på?
Ford Taurus minnas information
vad är de klasser av förare licenser?
tips för att spara på gas
historia motorcykelhjälmar
hur man får körkort i Indien
hur man tränar defensiv körning varje dag
hur man: berätta "pappa" (hans körning dagar är över)
hur man använder avancerad ridning att bromsa säkert på din motorcykel