Definitionen av betjänad parkering

Definitionen av betjänad parkering

Betjänad parkering är en extra tjänst som erbjuds av de mest förmögna ställen att göra din upplevelse mycket mer värdefulla där de anställda erbjudande att parkera och hämta din bil för din bekvämlighet. High end restauranger, klubbar och hotell är några enheter som erbjuder parkeringsservice som en del av att göra affärer. Även om många ser denna typ av tjänster som en extra förmån, Betjänad parkering är mycket mer än att med en personalstyrka på tusentals komplett med eget medlemskap förening

Historia

Betjänad parkering infördes på 1930-talet. Stora städer som New York, San Francisco och Chicago ledde den kraftigt för denna typ av tjänst på grund av knappa parkering på olika arenor. Istället för deras beskyddare slösa värdefull tid på att leta efter ett ställe att parkera, erbjuds företag betjänad parkering för att eliminera huvudvärk. Under årens lopp har det vuxit från vad som kändes som en nödvändighet för en lyx. Det är nu en statussymbol för företag och de människor som vill att trottoarkantssystem tjänst istället för att behöva hämta deras egna fordon.

Fördelar

Betjänad parkering sysselsätter tusentals arbetare över hela USA på olika företag. Dessa förare dra ner på tiden beskyddare tillbringar på en plats att äta, shoppa eller titta på en film genom att ge snabb service. Betjänad parkering är användbar när förare åtföljs med små barn eller har massor av kassar eller bagage att bära eller i fall av dåligt väder eller upptagen trafiken utanför arenan.

Funktion /arbetsbeskrivning

En övervakad parkering Ledsagarens jobb är att se till att de uppvisar vänlig pålitlig kundservice när en potentiell kund anländer. Det betjänt skötare tar nycklarna från föraren och kör fordonet till en parkerad plats och sedan tar tillbaka den när kunden är klar med sin verksamhet. Genom att erbjuda en snabb, smidig transaktion har en övervakad parkering skötare som sin kund med utmärkt service som kan leda till ett tips och en remiss till fler affärer för hela företaget.

Betydelse

Betjänad service kan vara en symbol av prestige och framgång som vissa företag behöver för att imponera på kunder och kunder. Vikten av en betjänt företagets närvaro till sina kunder bär över till deras strikta anställningsförfaranden och övergripande utmärkta prestanda. Så hög professionalism skulle belönas genom att vara kvalificerad att vara del av NVPA, eller de nationella Betjänad parkering Association. Att ha ett medlemskap ökar företagets synlighet och dess anseende genom att uppfylla föreningens höga standard.

Varning

olyckor kan inträffa, även när en betjänt föraren parkering en bil. Betjänad företag ska vara fullt försäkrad. Att ha en betjänt bolag styrka försäkring är ett sätt att se till att dina gäster är skyddade vid eventuella incidenter händer. Ansedda betjänt företagen ofta hänvisats från tidigare kunder. Fråga runt för att se vilken typ av feedback du får om företaget du väljer att ge betjänt tjänsten för dig.


Relaterade artiklar


hur man installerar en bakåtvänd nyfött bilbarnstol
Enklaste sättet att lära sig att köra
Tio skäl att använda säkerhetsbälte
vad man ska göra i en trafikolycka
om drivrutiner "ED
hur man beräknar den genomsnittliga accelerationen av en bil
fakta om varför du bör använda säkerhetsbälte
hur man får ut av första växeln
hur man får en bra start i en automatisk växellåda
auto säkerhetsbältet historia