information om klass D förare licenser

information om klass D förare licenser

Den klass D körkort är standarden licens för alla fordon under 16,000 pounds-inklusive personbilar, terrängbilar, skåpbilar och lastbilar. Detta tillstånd är utfärdat av de flesta stater för icke-kommersiellt bruk. Klassen D-körkort får inte användas för att styra en motorcykel. Undantagen är Florida och Louisiana, där en personbil licensen kallas en klass E, Mississippi, som utfärdar en klass R licens för personbilar, Hawaii som utfärdar en klass 4 licens för personbilar, och Rhode Island, där en klass 10 licens utfärdas för personbilar. Vissa stater kombinera en klass D-körkort med en kommersiell licens

Du behöver:. .
Bil eller någon annan form av transport
.

Skaffa en Klass D Körkort

I de flesta stater, kommer en klass D körkort inte utfärdas utan att först utfärda körkortstillstånd, eller en förares tillstånd som det ibland kallas . Detta är ett tillfälligt tillstånd som utfärdas till personer som inte tidigare haft ett körkort, även tonåringar på minst 15 år, eller vuxna som lär sig att köra för första gången eller som aldrig har haft körkort tidigare. I de flesta stater, kör ett fordon under en viss tid med ett körkortstillstånd-tillsammans med att ta en förares utbildning naturligtvis ett skriftligt prov, samt en provkörning på väg -. Krävs för att få en klass D-körkort

Förbereda

Bestämmelserna för ett körkortstillstånd varierar från land till land, men i allmänhet tillstånd kommer att användas under en bestämd tid så att den nya föraren kan få erfarenhet i verkliga körförhållanden. Vanligtvis kan körkortstillstånd endast användas under övervakning av en licensierad förare som måste finnas i fordonet vid alla tillfällen. Efter en period av vanligtvis cirka två månader av övervakad körning, kan det skriftliga provet tas i processen för att erhålla klass D körkort.

Skriftligt prov

Den skriftliga tentamen för att erhålla en klass D körkort omfattar alla de grundläggande reglerna för vägen och lagar som hänför sig till säker drift av ett motorfordon. Detta omfattar grunderna i kör ett fordon, hur man kör i trafiken, bromsning och följande avstånd, olika hastighetsgränser, parkering förfaranden, och förståelse vägmärken och vägmarkeringar. Lagar som gäller för körning kommer också att stå på tentamen, såsom förnyelse av körkort, registrering och försäkring pappersarbete, böter och licens föreskrifter fjädring, och lagar som gäller missbruk och juridiska begränsningar alkohol.

Skaffa information

Alla stater kommer att ge en bok av regler som motsvarar den jurisdiktion där klassen D kommer licenser att utfärdas. Denna bok kommer att omfatta alla de lagar och drivande rutiner som gäller för säker och laglig användning av ett fordon inom jurisdiktionen. Dessa böcker är oftast tryckt i färg så att den potentiella föraren kan bekanta sig med de olika kategorierna av vägmärken och vägmarkeringar som klassificeras enligt färgkodningen. Det blir också tabeller och grafer eller att lära om bromssträckor och säker följande avstånd.

Övrig information

Förutom att studera den regel böcker som finns, förarens utbildning Kursen kan vidtas för att lära sig köra lagar och få verklig Vägen erfarenhet under en trafiklärare: s kontroll. I många stater är förarens utbildning kurs obligatorisk före utfärdandet av ett klass D körkort. Det finns många förarens utbildning kurser som erbjuds i de flesta stater, och kan hittas i telefonkatalogen eller på nätet.


Relaterade artiklar


hur man kan spara bensin med säkra och artig hypermiling tekniker
hur man handhar en pinne skift
hur du får ditt förare liscense:]
hur man kan kontrollera att köra säkert
historia vindskydd
tips för att spara på gas
hur man fickparkera bilen
Hur får man en Nevada körkort (för tonåringar och nya förare)
du för att visa Kalifornien DMV färdregistreringen
vad gör formen på motorvägen skyltar betyder?