hur man kör med sunt förnuft

hur man kör med sunt förnuft

Detta är en artikel för att ge oss några påminnelser om saker vi har slutat efter att ha fått några körupplevelse

Du behöver:. .
Bil eller någon annan form av transport
.


1.
Ha på dig säkerhetsbältet.

Även om lagen i de flesta stater gör bara föraren och /eller passagerare bära en, barn bör alltid vara fastspänd i. Se reglerna Barnsäkerhet för din stad. Krockkuddar är inte tillräckligt eftersom de är byggda för att arbeta med din säkerhetsbälten.
2.
INTE flera uppdrag samtidigt KÖRA

Äta bör endast utföras om din bilen står parkerad. Samma sak med sminkade, sms, viktiga telefon när du inte har ett öra pjäs etc. bilkörning inte tid att klottra röstmeddelande, sminka, spädbarn eller så vidare. Kom ihåg, måste du vara alert.
3.
TÄNK GRUNDERNA

När du först börjar ta körlektioner, innan du får köra, vid tillträde bilen fanns saker din instruktör hade du gör. Du var först att sätta på bältet. Du var att justera speglar. Du var för att justera din plats till en bekväm plats där du lätt kan manövrera din ratt och nå dina kronblad. Detta är också den tid där jag glida min telefon i en kortplats för enkel säkert tillträde och sätter på Bluetooth. Slutligen lägga dig på radion vid en volym där man fortfarande kan höra utryckningsfordon och lägga den till en station du vill lyssna två eller infoga din MP3-spelare eller CD.
4.
Ta inte livet en självklarhet

För den delen, inte ta för givet att folk vet vad du gör eller vill gå. Använda blinkers är viktig och kan minska en hel del stress när man kör. Sant att det är mig först attityd som råder, men när vi använder den attityd och väja framför fordon i rörelse, att inte låta dem veta att vi kommer att göra att flytta, kan den orsaka ilska och frustration samt körning faror. Vissa människor väljer att följa hastighetsgränserna eller under den och de har denna rätt så drivrutiner som bör respekteras. Vår bråttom utgör inte nödsituationer på övriga förare. Alltid ge dig själv gott om tid att komma till din destination säkert.

Tänk inte bara ditt liv står på spel på vägarna men era familjer och de som älskar andras. Nu är du redo att säkert köra till din destination.


Relaterade artiklar


hur träna bilkörning manuell växellåda
hur man kör ett fordon växelspak
regler för främre dimljus
hur man tränar defensiv körning varje dag
hur till vända på en Ford Fusion dimljus
hur man tråd en bil släpvagn
Hur får man en Nevada körkort (för tonåringar och nya förare)
sätt att öka gas körsträcka
hur man gör en tre punkt tur
om krockkuddar