hur man inte köra in i en fransk trafik polis

hur man inte köra in i en fransk trafik polis

Om jag börjar med tips om hur du konverterar kilometer in miles och tillbaka igen jag kommer aldrig att komma runt vad min titel löften (håll ögonen öppna för min kommande att tänka Metric), så här i stället, är grunderna för hur man får . från flygplatsen till din GA u00AE te i ett stycke

Du behöver:
en hyrbil, ditt körkort, och massor av kontanter om du inte betalar uppmärksamhet

1
Först, innan du ens öppnar bildörren, ser för att se om uthyrning outfit har varit en dag-GLO säkerhetsväst och en röd triangel trafik, eftersom båda är nu obligatorisk, här är förhoppningen att de kommer aldrig till hands. Buckle up, och det gäller för din svärmor gömt i baksätet också. Endast passagerare i bagageutrymmet är undantagna.
2.
Andra, här är hastighetsgränserna (den andra siffran i varje par är den regniga väder en, som jag hoppas du aldrig behöver att lyssna), i kilometer, i den ordning som du kan stöta på dem på dagen, när du lämnar ett slags civilisation bakom (Bon du00C3 u00A9 Barras) och framsteg till en annan (bienvenue!):

1. AutoRoute: 130/110,
2. riksväg: 110/100,
3. avdelningar rutt: 90/80;
4. stad:. . 50
3
tredje fransmännen har en rolig inställning till prioritet. Vill inte ens tänka på att vrida höger vid rött ljus (ibland finns en höger-sväng körfält som kryper runt hörnet när en gul pil ger klartecken), men akta dig för bilar som närmar sig från en sidogata på höger sida som saknar vit bläs, som tvingar föraren att ge, än mindre en stoppskylt tvinga honom att stawpay (efter nästan 19 år här, jag tycker fortfarande att åsynen av dessa all-American hexagoner på sin plats, men den franska är så bekväm med dem att de myntade att franglais verb), eftersom det finns en chans att de har rätt till väg. Par contre (som betyder "Å andra sidan"), i rondeller, au contraire (som betyder "det motsatta"), bilar som redan är i dem har företräde framför de som inte är.

tips och varningar


 • tal om rondeller, de är ett kärt tillhåll för trafik poliser utrustade med alkoholmätare test, eller bara driver en SLÄPNOT eftersom en konvoj av smuggelgods är ryktet att navigera grannskapet. Det är olagligt att varna mötande förare att de är på väg att löpa gatlopp, men det är vad innebär det troligen om någon blinkar hans strålkastare-oftast för sent för dig att smita dem, och definitivt för sent för andetag myntverk. Hoppas att din hyra tallrikar kommer att fungera som en slags immunitet-som diplomatiska de i stadsdelar med många ambassader och få parkeringsplatser. Slutligen, en bekännelse: jag en gång blev stoppad av en trafikpolis. Jag var på väg till en tävling (jag var en bra löpare på den tiden), och riskerade att missa starten på grund av en Winnebago, så jag lägga det bakom mig av intrång på en zebra patch. Jag gnällde och kved när jag skrev den kontroll (85 â, u00AC), men ett par dagar senare märkte jag att jag var lyda alla trafikregler (åtminstone alla de jag kunde komma ihåg), och insåg att han kanske hade sparat mitt liv. Bon Voyage! et försiktighet sur la route.


 • Relaterade artiklar


  hur man inte köra in i en fransk trafik polis
  Skillnaden mellan snökedjor och kablar snö
  hur man hanterar Road Rage
  krav för att få ett körkort
  hur du ändrar ditt bildäck på vägen
  hur man parkera en bil
  internationella körkort regler
  om bilbälten
  hur man kör ett fordon växelspak
  auto säkerhetsbältet historia