hur du kontrollerar din körförmåga

hur du kontrollerar din körförmåga

Eftersom antalet förare ökar är det viktigt att förbättra dina personliga körskicklighet. Om du vet vad du gör där ute är du mer rustad för att undvika fallgropar som är mindre kunniga förare och farligt väglag. Här är några färdigheter du bör arbeta på att förbättra

Du behöver:. .
Driver License
Fordon


1
köra defensivt. . Var uppmärksam särskilt i farliga förhållanden. Se på när andra förare på vägen och försöka förutse deras rörelser. När du ser någon som tittar på deras sida speglar, som i allmänhet visar de vill gå samman i ett körfält. Låt dem utrymme att komma in även när de inte sätta på en blinkers. När du skynda att hindra dem att få framför dig, kan det bli just den sak att leda dig in i en bil vrak eller onödiga Road Rage. En stor procent av kollisioner uppstår när föraren följa för nära. Håll minst två bil avstånd när på en motorväg och en bil på avstånd när den lokala gator. När bilen framför dig raster, du vill ge dig själv tid att bromsa.
2.
KÄNNA DIN döda vinkeln. När du vill kolla in var du som avseenden förarna omkring dig, kolla din speglar först sedan på huvudet och titta igenom alla dina fönster. Speglar har döda vinklar och en kunde vara klar men när man tittar ut genom fönstret du hitta en bil på sidan av dig eller en motorcykel.
3.
Klocka för motorcyklister. Motorcyklist är 37 gånger större risk att dö i en krasch än de boende i bil. De kan dock vidta åtgärder för att hjälpa sig själva. Motorcyklister måste vara synlig beroende på motorcyklarna Safety Foundation i USA. En god praxis är att alltid ha strålkastarna på. Motorcyklister och mopedister vill också göra en punkt att hålla sig borta från andra fordonet persienner fläckar. Kläder bör vara att en hjälm, och ljusa tjocka skyddskläder. Motorcyklister och mopedister bör alltid köra som om alla andra förare är blinda för dem. I flesta fall är de.

När man kör med andra förare i åtanke, kommer du att utveckla färdigheter för att hålla alla trygga och levande.


Relaterade artiklar


hur övertyga din hund att sluta jaga bilar
hur till vända på en Ford Fusion dimljus
hur man handhar en pinne skift
gör aaa hjälp med alkoholproblem?
hur att hålla sig vaken när man kör
hur man kör för bästa gas körsträcka / bränsleekonomi
hur man gör en tre punkt tur
hur man väljer ett par bra solglasögon körning
hur Reiki bort Road Rage
hur man blir en bättre förare på motorvägar