Vilka är problemen för vårdslöshet i trafik?

Vilka är problemen för vårdslöshet i trafik?

Vårdslös körning är ett vanligt problem bland förarna, särskilt bland unga förare. Vårdslös körning kan förstöra en persons kriminalregistret, leda till förlust av en persons körkort, kostar tusenlappar i böter, och till och med resultera i fängelse eller utvisning. Påföljderna varierar från staten, men är oftast mycket svår

kriminalregister

vårdslös körning är en förseelse i de flesta stater, men det går på en persons permanent register och kan påverka sitt liv för år. Kriminalregistret är tillgänglig i någon stat och kontrolleras av arbetsgivare och kreditupplysningsföretags att avgöra en kunds tillförlitlighet. Många arbetsgivare, framför allt statliga myndigheter såsom polisen och brandkåren, kommer inte att anställa en person med en vårdslös körning avgift i hennes senaste kriminella historia.

Böter

De böter för vårdslös körning i de flesta stater är mellan $ 500 och $ 1000. Staten Washington har en av de svåraste böter, med maximalt $ 5000 per brott.

Förlorad Driver's License

Många stater bevilja domstolarna befogenhet att återkalla körkortet av någon som dömts för vårdslöshet i trafik, oavsett oavsett om det är hans första gången. Återkallande tid är vanligtvis mellan 30 och 90 dagar.

Jail

Eftersom vårdslös körning är ett så allvarligt brott, är fängelse ett alternativ för domstolarna i många stater, och vissa stater kräver fängelse för någon vårdslöshet i trafik övertygelse . Fängelse tid varierar från en till 90 dagar i de flesta stater för det första brottet, och kan vara så länge som ett år för en andra förseelse.

Utvisning

Domstolar nästan alltid har möjlighet att deportera illegala invandrare i olagliga åtgärder, men utvisning står på spel i vissa stater för ännu lagliga invandrare i vårdslös körning fall. När invandrare blir amerikanska medborgare är de eniga om att följa lagarna i det land, och vårdslös körning ses som en svår och farlig brottslighet som domstolarna kommer att överväga utvisning.

dödsfall eller skador

vårdslös körning kan lätt leda till olyckor när föraren förlorar kontrollen över fordonet eller skrämmer andra förare omkring honom, vilket får dem att väja och få i en olycka. Reckless förare ofta färdas i höga hastigheter eller med totalt förakt för sin omgivning, så de olyckor som resulterar vanligen är mycket allvarlig och ibland dödlig. Enligt "Varför Speak Up" kampanj sponsrad av Attorney General, är vårdslös körning nr 1 dödsorsaken bland personer mellan 15 till 20. Vårdslös körning resulterar i många skador och dödsfall varje år och förstör livet för olyckan offer samt deras familjer.


Relaterade artiklar


hur till vända på en Ford Fusion dimljus
effektiviteten av rådjur visselpipor
hur man gör en burnout på en framhjulsdriven
hur man tränar defensiv körning varje dag
regler för främre dimljus
hur man kör en pinne
hur man gör munkar vid körning
hur man får ut av första växeln
hur man undviker hydrolock
hur man ansöker om körkort