hur man hanterar Road Rage

hur man hanterar Road Rage

Road Rage incidenter blir alltför vanligt för ett så kallat civiliserat samhälle. Bristen på respekt för andra, och bristen på självdisciplin är häpnadsväckande. Synes små förseelser driver några att begå verbala och även fysiska angrepp på andra förare. Vissa tappar total kontroll, och slutresultatet är döden . . . Detta är verkligen irriterande

Du behöver:. .
Tålamod
Level Head.


1.
Vägilska är en farlig företeelse som går utöver vanliga frustration. Om du har svårt att kontrollera din ilska på vägar, så har du ett djupare problem som behöver ta itu med. Vi alla upplever frustration under körning, med den ökande trafiken, och skynda upp inställningen hos de flesta människor i dessa dagar, det är normalt att bli frustrerad av andra förare. Vissa människor kör som de fick sin licens på Wal-Mart, och har ingen förståelse för körning etikett. Som civiliserade människor måste vi lära oss att låta okunnighet rulla från våra axlar.

Naturligtvis kommer en överspänd person vara naturligt mer benägna att gå av än hans /hennes avspända bröder. Jag råkar falla i den avslappnade kategori, och jag tror inte blir alltför upprörd över de små sakerna. Men jag tror att jag är i minoritet, för jag ser en massa arga förare, och har varit i fokus för vägilska ett par gånger.
2.
Du kan lindra mycket av den stress körning genom att helt enkelt lämna tidigare än nödvändigt, eller åtminstone i tid. Så många människor, är tanken på att komma för sent helt oacceptabelt, vilket i sin tur kan leda till ilska och frustration, som sedan fokuserar på bilen framför dem, eller den som hugga av dem . . osv Det är viktigt att komma ihåg att i de flesta fall, några minuter sen är inte slutet av världen. Och om du passerar en annan bil, är chansen att de kommer att hinna ifatt dig vid nästa stoppljus.

vara på andra änden av vägen ilska pinne, den mottagande änden, är en skrämmande upplevelse. Jag kör hastighetsbegränsningen, och det gör mig en långsam peta i flesta förare ögon. Det har också fällt mer än en händelse Road Rage, som jag kommit att acceptera som oundvikliga. Jag tänker inte ändra mina körvanor för att behaga andra förare, men jag har lärt mig att inte underblåsa en redan uppretad förare.
3.
Det har ingen praktisk betydelse för att engagera någon som är ute efter en konfrontation. Jag kommer att dra över och låta dem passera, om det är säkert att göra det. Jag förbannar inte tillbaka på dem, eller göra oförskämd gester, som bara gör saken värre. Jag försöker ge människor rätt-of-way så ofta som möjligt även om de är i fel. Det är inte ett tecken på svaghet, känner jag mig bara bättre om mig själv när jag gör. Om någon slowpokes framför mig, hittar jag en låt på radion, eller sjunga en själv, att klara miles tills jag kan säkert passera.

Framtiden är ganska bistra så långt som väg-ilska handlar om, verkar det bara vara att få mer utbrett. Så, lära det bästa vi (tänkande människor) kan göra för att låta små saker går. Kanske genom exempel, kan vi ändra några hjärtan, eller åtminstone få dem att tänka på varför de förbannade oss. Jag brukar sova bättre att veta att jag gjorde rätt, och i slutändan det är allt som betyder något


Relaterade artiklar


hur man får körkort i Indien
hur du tar bort en fortkörning biljett från din post
du för att visa Kalifornien DMV färdregistreringen
hur till vända på en Ford Fusion dimljus
internationella körkort regler
hur man kan spara bensin med säkra och artig hypermiling tekniker
hur man hanterar Road Rage
historia vindskydd
Hur får man en Nevada körkort (för tonåringar och nya förare)
hur man kan gå Allstate Motor Club