hur man kan spara bensin med säkra och artig hypermiling tekniker

hur man kan spara bensin med säkra och artig hypermiling tekniker

Hypermiling är den nyaste populäraste tekniken för att bekämpa höga bensinpriser, men inte alla hypermilers är artig eller ens säkra. Denna artikel förklarar rätt teknik för hypermiling

Du behöver:. .
Tålamod
Common Sense.
Artighet.


1.
Hastighetsbegränsningen är normalt 65 på motorvägen. Gå inte över 65, som du förlorar ungefär 24 cent per gallon per 5 miles över 65mph, på grund av luftmotståndet. Men om du går under 65, vänligen stanna i det högra körfältet. Långsam förare i det vänstra körfältet inte bara förvärra förare och potentiellt leda till handlingar Road Rage, men även bilar försöka få omkring dig som orsakar mer meningslöst filbyten-detta ger upphov till risken för olyckor.
2.
Rulla inte om stoppskyltar eller lampor. Detta är en oerhört farlig teknik som vissa hypermilers användning. Istället sakta ner när du kommer till ett rött ljus, det kan ändras grönt så att du kan undvika att accelerera från stopp. Också, inte Jackrabbit på ljus-det kan inte bara drabbas du av en bil som körde ljuset, men också bränner mer gas. Accelerera måttligt från ett ljus eller en stoppskylt, och du kommer spara gas.
3.
Stäng inte av motorn eller gå till friläge, men det gick utför. Istället tar foten från pedalen och låta kortet kusten, sedan accelerera i botten. Dessutom stänger inte av motorn vid rödljus. Det tar dig längre tid att få flytta när ljuset ändras, och det orsakar extra slitage på motorn.
4.
Stänga av luftkonditioneringen under extremt varma dagar kan vara en bra sätt att spara bensin men det är också en stor värmeslag risk. Rullar ner fönstret istället, bara orsakar stora luftmotstånd-både rullar ner fönster och lämna luftkonditioneringen avstängd under mycket varma dagar kommer att kosta dig mycket mer än att slå på luftkonditioneringen.
5.
Planera och grupp dina rutter. Om du har tre ställen att gå, bege dig till längst första och arbeta dig tillbaka, om möjligt. Tänk också på United Parcel Services strategi att planera rutter med minsta möjliga antal vänstersvängar.

Tips och varningar


 • Gör inte saker som är olagliga eller kommer att hindra andra förare.


 • Relaterade artiklar


  Hur du tar den bästa klassen nybörjare motorcykel eller kurs
  hur man kan gå Allstate Motor Club
  hur du tar bort en fortkörning biljett från din post
  Hur får man en Nevada körkort (för tonåringar och nya förare)
  hur man får ut av första växeln
  hur man blir en säkrare förare
  hur man undviker hydrolock
  hur man får körkort i Indien
  internationella körkort regler
  hur man kan spara bensin med säkra och artig hypermiling tekniker