hur man arbetar med bungee stubin

hur man arbetar med bungee stubin

Bungee stubin kan göra livet mycket enklare när du försöker att flytta en stor och skrymmande föremål. På grund av sladdarna "elasticiteten kan du lagra dem prydligt i ett slutet utrymme när du inte använder dem, och sedan sträcka dem till önskad längd när de behövs. Med tanke på deras föränderlig karaktär, bungee stubin är bekväma att arbeta med
1.
Välj lämplig sladd bungee. Bungee stubin kommer vanligtvis i paket i olika storlekar. Välj antingen ett bungee rep som passar runt objektet som skall säkras. Eller, om du inte har rätt storlek bungee kan två sladdar vara anslutna tillsammans för att göra en längre. Bara hålla dem fast tillsammans tills du kan dra dem spända.
2.
Fäst kroken på ena änden av bungee rep till en säker objekt. Till exempel, om du flyttar något antingen på toppen av din bil eller i botten av en pickup, säkra kroken antingen på toppen av ett veck i bilens fönster eller räcke längs kanten av pickup.
3.
Dra bungee rep över objektet. Dra sladden genom öppningar i syfte att göra den säkrare. Till exempel, om du säkrar en stol, slinga det bungee rep genom benen eller genom spjälorna på ryggen.
4.
Haka fast den andra änden av bungee rep på andra sida av säkrare objektet. Till exempel i pickup scenario, haka fast den på motsatt sida om räcket ovanför sängen. Om sladden är för slak, slinga sladden mer genom objektet, eller, om det finns ett hål eller en öppning i mer fast föremål, slinga den genom hålet, tillbaka över objektet och fäst den i den ursprungliga sidan.

tips och varningar


 • När göra den faktiska rörliga, gå långsamt. Mindre stress på bungee stubin innebär mer stabil de kommer att förbli.
 • Det finns en gräns för bungee stubin elasticitet. Försök inte att överskrida den. Den bungee rep kunde knäppa eller kunde glida ur händerna och orsaka skador.


 • Relaterade artiklar


  typer av bilbälten för motvikter
  vad är en nära miss i en olycka undersökning?
  bilpassagerare lagar
  hur man använder en E320 lås barn dörr
  hur du får ett körkort på nätet
  om instrumentpanelen tänds
  canadian trafikregler
  hur man startar en körskola i Kalifornien
  hur man kan öka gas körsträcka
  Studieguiden för ett CDL tillstånd