Hur är bildörren Windows gjort?

Hur är bildörren Windows gjort?

Bildörren fönster är inte det enkla glasrutorna du kan hitta i bostadsområden fönster. Istället är alla försiktighetsåtgärder vidtas för att säkerställa deras säkerhet för att hantera de påfrestningar deltar i framförandet

Standard Safety Glass

Standard auto säkerhetsglas uppfanns år 1909 av en fransk forskare som underlåtit att omedelbart se sin större potential. Den består av två skivor av rutan glas med skivor av laminat plast inklämt mellan dem. Resultatet är en glasskiva som, om trasiga, håller sin form och sprickor i en simhud mönster snarare än splittring till farliga skärvor.

Värmebehandlad Safety Glass

värmebehandling är andra sätt att göra auto glas. Av anlöpning glas under mycket höga temperaturer, en hårdare, mer spricktåliga material görs. Detta härdat glas, när den kombineras med laminat, skapar glas auto säkerhet att det inte bara är mycket svårt att bryta och resistenta mot stötar men även frakturer till ofarliga bitar när krossades.

Andra användningsområden

Auto säkerhetsglas används i bil dörrar, naturligtvis, men det är också ofta används i säkerhets-och entreprenadmaskiner från arbetet glasögon, svetsning sköldar, till ugnen fönster och höga exoskelett byggnad.


Relaterade artiklar


Syftet med bromsljusen
hur man byter bakre bromsarna på en Volkswagen MK4 gti
hur man kör en 70 cc motorcykel
South Carolina golfbil regler
hur till vända på 2003 dimljus VW Passat ljus
hur man hanterar en mindre bilolycka
hur man ska gå off-road med en framhjulsdriven bil
hur man parkera en motorcykel
Hur betalar jag polisen för frisläppande av en bil?
hur man handskas med Chicago trafik