körträning skola instruktör

körträning skola instruktör

Trafiklärare kan förvänta oss en timlön på mellan $ 12 till $ 18, enligt siffrorna för 2009 från högskolor och karriär. De flesta arbetstillfällen för trafiklärare är antingen genom det lokala gymnasiet eller trafiklärare skola öppen för allmänheten

Krav

En körskollärare bör vara 21 år eller äldre, en licensierad förare med en ren färdregistreringen och goda kunskaper i engelska. Oftast är en GED-eller examensbevis som krävs, samt trafiklärare utbildning och certifiering, en ren bakgrund kontrollera och, om undervisning på gymnasiet, en kandidatexamen.

Funktioner

trafiklärare måste kolla med sin stat avdelning av motorfordon för att hitta lämpliga utbildningsprogram för att bli förarbevis eller intyg. Normalt är en test som krävs för att slutföra processen. Testet innehåller skriftliga och körning portioner.

Alternativ

Ett alternativ ofta tillgänglig är ett community college kurs för att förbereda för förare undervisning. Normalt är 30 timmar i klassrummet timmar kombinerat med on-the-job training med handledning. Vissa licenser beviljas av stater efter intag av utbildningar som varar några timmar eller dagar.


Relaterade artiklar


hur man använder photoblocker spray registreringsskylt
tips för att transportera en bil på stora vägen
hur man kör en femväxlad mustang
hur man byta däck på en 2008 Jeep Liberty
hur man kör en pinne skift uppåt
Hur DMV poäng arbeta på din färdregistreringen i Los Angeles Kalifornien?
Kentucky bilbarnstol säkerhet lagar
New Hampshire lärande tillåta körning lagar
Kalifornien regler för bältesstolar
hur ta reda på om min Pennsylvania tillstånd tillfälligt