hur man hittar påminner för 2007 Dodge laddare

hur man hittar påminner för 2007 Dodge laddare

Ursprung år 1970, bär National Highway Traffic Safety Administration (NHTSA) ut säkerhetsarbete för att förhindra fordon kraschar, skador och förlust av liv i trafikolyckor. NHTSA undersöker brister fordonens säkerhet och främjar användningen av funktioner fordonssäkerhet som krockkuddar och barnstolar. NHTSA administrerar bil säkerhet återkallanden. När en USA-marknaden bil är erinras en defekt måste tillverkaren underrätta alla amerikanska ägare av de återkallade fordon och måste ge ägarna en kostnadsfri lösning på problemet.

Du behöver:
personlig tillgång dator withInternet
. Telefon.


1.
Besök NHTSA hemsida, safercar. gov. Det är den federala bilsäkerhet hemsida, och det inkluderar auto återkallelser. På vänster sida i fönstret, nära toppen, hittar "Safety påminner"-fältet. Klicka på "Sök efter en Recall" under påminner om.
2.
Välj "Vehicle" för typ av sökning, klicka på "2007" från modellår nedrullningsbara listan och klicka på "Skicka års modell. "
3.
Välj" Dodge "från Make nedrullningsbara listan och klicka sedan på" Skicka Make. "
4.
Välj" Laddare "från modellen listrutan och klicka på" Submit Model. "
5.
Klicka på" Hämta påminner "för att se alla påminner om 2007 Dodge Charger Välj. " Component "kryssrutan för att se en fullständig sammanfattning rapport till 2007 Dodge Charger, annars kommer du att se sammanfattningen visas som en länk för varje minns <. br>
6.
Läs alla tillgängliga minns poster för 2007 Dodge Charger. Klicka på "Get Sammanfattning", som representerar minns länken för sammanfattningen. Ett litet fönster ska öppnas och avslöjar en sammanfattning av bilens problem, konsekvenser av problemen, åtgärder från återförsäljaren och ytterligare kontaktinformation. Skriv en sammanfattande rapport genom att klicka på "Print Version"-knappen.
7.
Ring Department of Transportation Safety Vehicle Hotline för en alternativ metod för att skaffa ihåg information om en 2007 Dodge Charger. Ring 888-327-4236 måndag till fredag från 08:00 till 20:00 EST. Tala till en spanskspråkig operatör också från 8 a. m. till 20:00 Ring TTY nummer på 800-424-9153 om du är hörselskadad.


Relaterade artiklar


officiell användning av statliga fordon
hur man gör en ny bil nyckel utan en reservdel
bil tips för bättre gas körsträcka
typer av dimljus
hybridbil säkerhet
Kalifornien motorcykel glasögon lag
hur man kör en Grand Marquis i snön
hur du säkerhetskopierar en Svanhals släpvagn
under 18 körning I Kalifornien
hur du aktiverar en bil larm