hur du tar en DMV test på nätet

hur du tar en DMV test på nätet

Intag av din DMV test på nätet är tillgänglig för vissa stater och län. Detta är mycket praktiskt för de individer som bor långt från DMV eller inte kan ta provet under kontorstid, eftersom de arbetar eller gå till school. The staten Florida är den enda stat som möjliggör online DMV testning. Online utvärderingstest kan hittas genom att göra en sökning på Internet, men det är bara praktiken. I de flesta stater, måste det verkliga provet tas personligen i din lokala DMV
1.
Hitta en trafikskola som erbjuder DMV testet på nätet. Florida är den enda stat som erbjuder DMV tester online, men bara genom viss trafik skolor. Det här alternativet är endast tillgängligt för dem som tog den första kursen gången föraren. Alla andra stater kräver föraren att ta det skriftliga provet på en DMV plats
2.
Logga in på datorn systemet för körskola att ta testet på nätet. Skolan kommer att förse dig med din egen inloggning och lösenord.
3.
Välj alternativet "Ja, jag vill ta DMV tentamen nu. " Tentan kommer att starta. Du kommer att ha 50 sekunder på dig att svara på varje fråga i examen. Tidsfristen per fråga används eftersom DMV testet är inte en öppen bok tentamen. Med online testa, det är omöjligt att veta om något referensmaterial som används av testpersonens. De 50 andra tidsfrist finns tillräckligt med tid att besvara frågan, men tillräckligt kort att testpersonens inte kan slå upp svaret i en bok.
4.
Vänta tills du får din körning certifikat i posten. Ta detta certifikat med certifikatet för själva körprovet för att få din licens. Förarprovet intyget ges till dig när du har slutfört den drivande delen av testet. Instruktören kommer att lämna den till dig när du lämnar köra fordonet.

Tips och varningar


 • Den 31 december 2010, Florida kommer sluta erbjuda online DMV testning.


 • Relaterade artiklar


  snökedjor bruksanvisning
  hur man kan återställa en villkorlig licens
  Varför låsningsfria bromsar börja lysa?
  hur man kör säkert och defensivt
  historia handikappade parkering
  hur man ändrar en adress på en fordonets registreringsbevis
  DMV körprov tips
  Minnesota fönstret färgbrytning lagar
  Hur fungerar alkoholmätare test?
  hur man kör en Grand Marquis i snön