ford explorer påminner av 2000

ford explorer påminner av 2000

Du behöver:
bevis på ägande
. Köpebrevet.

Som en sports utility vehicle, har Ford Explorer lyckades vinna en rättvis del anhängare. Lastbilen har sett många olika modeller från 1990 och framåt och är fortfarande tillgängliga från och med 2010. Ett fåtal avbrott har dock resulterat i prestandaproblem och kundernas missnöje. I 2000 Ford Explorer bevittnat ett antal återkallanden på grund av ett antal olika defekter.

Control Module Frågor

En styrmodul minns ägde rum 28 november 2000. Till största delen beror denna sats erinrar var Powertrain. I vissa fall gav denna modul fordonet förmågan att överträffa den önskade toppfart på bilen. Det förutsätts farlig omfattning eftersom lastbilen kunde hastigheter än vad som är tillåtet för däcken. Detta ökade sannolikheten av dödsolyckorna, vilket resulterade i Ford ber sina återförsäljare för att återkalla defekta fordon. Det totala antalet enheter erinras var 100. 500.

Air Bag Problem

krockkudde frågan med 2000 Ford Explorer var mindre vanligt jämfört med några av de andra defekter. Det parti påminner utfärdades den 5 juli 2000. Den främsta boven i det här fallet var det krocksensor. När bilens viktigaste var i tändningen och säkerhetsbältet släpptes i en ryck rörelse, förutsätts sensorn misstag en krasch inträffat. Den sidokrockkuddar därefter distribueras som potentiellt kan orsaka en rad skador på sittande. För att fixa detta problem, erinrade Ford 2. 300 enheter.

Tröttna Separation

Antagligen den mest kända minns i Explorer historia ägde rum den 21 augusti 2000. Återkallelsen var för över 14 miljoner fordon som var utrustade med Firestone däck. När däcken kördes vid låga tryck medan i höga temperaturer, slitbanan hade möjlighet att separera. Bana separation utgör en extrem fara eftersom det kan orsaka föraren att krascha bilen. Farorna med dessa däck var mer allvarlig som slitbanan separation oftast förekom endast vid höga hastigheter.


Relaterade artiklar


hur man får bilen ur lera
hur man hittar vägbeskrivningar till platser
defensiv körning kurser i norr Ohio
Hur säkra är bilbälten?
däck balans säkerhet
Vad händer om jag kör med svävande tillstånd i Alabama?
hur man hittar blottaren på en 1998 Ford Ranger
Oregon bilbälte lagar för barn
Skillnaden mellan 4 Wheel Drive & All Wheel Drive
hur man får en internationell ansökan körkort