bilnavigering funktioner

bilnavigering funktioner

När man jämför bilen navigationsutrustning finns funktioner tillgängliga som är användbara för att vägleda dig till destinationen. Många funktioner hjälper dig att hålla säker körning på väg och hålla dig från att gå vilse i okända platser. När du väljer din enhet bilnavigation, försäkra funktioner är användbara för dig eller den person som kör.

Mount

En navigationsenheten bör kunna montera säkert och snyggt till och i bilen. Dessutom har vissa enheter har möjlighet att montera på din bil av magneter.

Voice Command

En bil navigering anordning som fungerar genom röstkommandon kan du hålla båda händerna på ratten. Vissa enheter har mer än 150 uppgifter som du kan aktivera med rösten, som till exempel TomTom Go Live 1000.

Körfältsvägledning

Vissa navigatorer kan endast ge vägbeskrivningar till din destination, men erbjuder inte realistiskt detaljer. Däremot kan du köpa en enhet bilnavigering som visar en verklig representation av vägar, korsningar och vägar, så att du löper mindre risk att missa en tur. Navigationsutrustning som erbjuder 3D-representation inkluderar TomTom GO 750 LIVE och TomTom GO 950 Live.

Kartuppdateringar

städer och stater är alltid i färd med att förbättra vägar, därför kan vägar oväntat förändras. Vissa enheter erbjuder en garanti till de mest up-to-date karta tillgänglig inom de senaste 30 dagarna. Kontrollera att navigationsenheten du köper har förmågan att ladda upp kartor för området du önskar. Dessutom erbjuder Garmin fri trafik information och tillgång till fyra kartuppdateringar per år för nüvi-modeller, med LMT i namnet och med oktober 2010.

Waypoints

Många bilnavigering enheter använder bara en vägkorsning, gatuadresser och "intressant" att guida dig på en resa. Men Garmin navigeringsinstrument enheter har en "Waypoint Manager", som visar detaljerad information om platsens miljön, till exempel hav, städer, motorvägar och en mängd andra hänvisning detaljer till valfri plats på viktiga platser som du vill komma ihåg, såsom arenor och campingplatser.


Relaterade artiklar


hur man ersätta skadade va registreringsskyltar
hybridbil säkerhet
hur man kör en manuell uppförsbacke
hur man använder en hjort vissla
myter om bilbälten
Hur drar jag en Buick mötesplats ur leran?
hur man kan stoppa när man kör en vanlig bil
fordonets vikt kontra säkerhet
hur man kör en bil med manuell växel
bil inspektion checklista