Memphis auto besiktningsstationer

Memphis auto besiktningsstationer

Den Bilprovningen Bureau driver tre besiktningsstationer inom Memphis, Tennessee. Det datoriserade utsläppen provning de administrerar se till att alla fordon registrerade inom Memphis uppfylla gällande miljönormer. Alla fordon som är registrerade i Memphis måste passera inspektion inom 90 dagar före registreringen.

590 Washington Ave.

Huvudkontoret och besiktningsställe drivs av Memphis Bilprovningen Bureau ligger i centrala Memphis mellan High Street och North Orleans Street. Det är inte öppet på lördag, men det öppet måndag till fredag från 07:00 till 16:00 för alla invånare som bor och arbetar i stadskärnan.

855 N. White Station

The North White Station besiktningsställe är ligger i östra Memphis intill riksväg 40 mellan sommar Avenue och Bartlett Road. Det är öppet måndag till lördag från 07:00 till 16:00 för alla invånare som bor och arbetar i öster Memphis området.

1720 RKS Commercial Cove (Lamar)

RKS Commercial Cove (Lamar Avenue) inspektion stationen är belägen i södra Memphis nära Lamar Avenue avfarten på riksväg 240. Det är öppet måndag till fredag från 08:00 till 16:00 och lördag 07:00 till 04:00 för alla invånare som bor och arbetar i södra Memphis området.


Relaterade artiklar


hur man ska förstå radarvarnare
Honda Ridgeline bränsle krav
hur man jämföra företag
Colorado körkortstillstånd lagar
hur man studera för en körprov online
Lexus bilbarnstol installation
hur man hyr en bil som inte kräver kreditkort
makt skoter säkerhet
hur man ändrar en adress på en fordonets registreringsbevis
Hur sparar krockkuddar liv?