Driver’s Ed tips

Driver’s Ed tips

Personer under 18 år måste ta ett certifierat förarens utbildning kurs innan de fick körkort. Kraven skiljer sig från stat till stat, men de flesta Driver's Ed klasser kräver klassrummet och körtid. Förarens utbildning erbjuds på gymnasier i vissa stater, men många skoldistrikt inte undervisa på kursen. Privata bilskolor erbjuder klasser för alla åldrar. Trafiklärare rekommendera inskrivning i en kvalitet kursen så tidigt som de lagligen kan få bakom ratten.

Forskning Program

Kolla din statens föreskrifter om student körning. Om klasser undervisas i skolan, se till att läroplanen används av skolan möter statliga regler och krav. Ta reda på hur mycket klassundervisning krävs innan övningskörning påbörjas. Försök att prata med instruktörer innan inskrivning för att se det är rätt för dig. Vissa stater tillåter föräldrar att instruera sina egna barn, men de måste uppfylla vissa krav.

Know Your Vehicle

Innan du måste köra i din Driver's Ed klass, se till att du är bekant med alla delar av ditt fordon . Bekanta dig med placeringen av blinkers, strålkastare, reglage spegel, bromsar, gaspedal, vindrutetorkare och kopplingspedalen, om du använder en manuell växellåda. Om du inte vet handsignaler, måste du granska dem som du kommer förmodligen bli ombedd att visa dem under disken. Hålla fordonet i gott skick genom att utföra löpande underhåll.

Följ anvisningarna

Det är viktigt att komma ihåg att lyssna uppmärksamt och fokus när instruktören berättar vad du ska göra. Om du inte förstår den givna anvisningar, ställa frågor. Utgå inte ifrån något. Var inte rädd eller generad om du är osäker på vad du behöver göra. Instruktören är där för att hjälpa dig att lära dig att köra på säkrast möjliga sätt. Det skriftliga provet är lika viktig som förarprovet och kräver mentala färdigheter att passera. Du behöver studera förarens handboken för att klara tentamen.

Practice

Om du redan har tillstånd att övningsköra med en licensierad förare i fordonet, tillbringar så mycket tid som möjligt övningsköra utanför av Driver's Ed klass. Be dina föräldrar att låta dig köra i olika trafiksituationer så att du kan få erfarenhet. Tillbringa tid att öva fickparkering och hålla rak när du kör i omvänd ordning. Öva att bromsa och bromsa. Beakta körvanor andras som passagerare. Studera din förarhandbok och ta utvärderingstest hittar du längst bak i boken.


Relaterade artiklar


släpvagn ljus regler
Honda Ridgeline bränsle krav
hur man låsa upp en bil när knapparna är inne
hur du ställer in en precision husdjur fordon barriär
auto inspektionskrav
landsvägskörning lagar
hur du tar bort punkter från körkortet
hur man talar din väg ut ur en trafik biljett
instruktioner för att köra en 5-växlad fordon
hastighetsdämpande strategier